LET’S CONNECT!

Op de vroege morgen, woensdag 14 november, stapt ons Campus Team in de InWork bus, volgeladen met meubels, lampen, kleden, flyers en houten blokken. Als een karavaan gaan onze Campus meiden Claudia Lucassen en Rebecca Trouwee richting de Hogeschool van Amsterdam waar de rest van het team klaar staat voor de dag.

Voor het eerst achter het stuur van een verhoogd busje, banen de Campus meiden hun weg richting de Hogeschool van Amsterdam voor het event Connect!. Dit is de eerste stage-banenmarkt voor de afdeling Techniek bij de Hogeschool van Amsterdam, maar ook voor ons Campus Team Techniek om technische hbo-ers te gaan ontmoeten. Great! Let’s connect!

Eenmaal aangekomen laden wij onze InWork huiskamer uit. Op karren stapelen wij onze gele poefjes, houten tafel, gevlochten kleed en rustieke lamp als een soort Tetris op elkaar om vervolgens InWork letterlijk naar de Hogeschool van Amsterdam te brengen. Binnen een mum van tijd staat het team van InWork met haar eigen interieur klaar om de studenten in ontvangst te nemen, zoals wij dat thuis bij InWork gewend zijn.

Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en een betere versie van zichzelf kan laten zien door hen het gevoel te geven dat zij welkom zijn. En dat gebeurde! Klokslag 10:00 stonden de eerste studenten al klaar om te strijden voor een plekje in de inmiddels bekende Jenga contest. Vol spanning, met de sensationele akkoorden van de Jaws theme song op de achtergrond, werd er gestapeld alsof hun leven er vanaf hing. Daarnaast zat een andere partij studenten gezellig in onze huiskamer te loungen en te praten over hun toekomst, dromen en ambities binnen de techniek.

Bij InWork Techniek kan je als hbo-er terecht als stagiair of als startende Young Professional. In ons netwerk hebben wij een ruime poule aan toffe bedrijven waar je als (beginnende) starter terecht kan. Met onze recruiters aanwezig kwamen wij in gesprek met diverse studenten. Van engineers tot toegepaste wiskundigen of aviation studenten.

Naarmate de dag vlotte, werd het tijd voor Mitchell Kloeze, een van onze InWorkers die werkzaam is bij Variopool – een innovatief bedrijf op het gebied van bewegende zwembad bodems! Hoe vet is dat!? Mitchell is afgestudeerd in de richting van Engineering, Design & Innovation aan de Hogeschool van Amsterdam (juni 2017) en wist ons aan de hand te nemen door de tijd van studiekeuze – studeren – stage lopen – afstuderen naar zijn eerste baan. Een helder verhaal met een duidelijke boodschap: ga na wat je drijfveren zijn, communiceer dit duidelijk, volg je hart en doe wat je leuk vindt. Hoe ‘cheesy’ dat ook klinkt… aldus Mitchell.

De dag werd afgesloten met onze twee Jenga contest finalisten Joeli & Johnny die streden om de JBL headphones. Een blije Joeli die met haar nieuwe headphones op de beat van de muziek terug naar huis kon en Johnny die nooit meer zal zeggen dat Jenga een spel is voor kinderen.

InWork Recruitment

InWork Recruitment

info@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Oud Artikel

Als InWork blijven wij graag bij de tijd, hieronder kan je dan ook onze nieuwe artikelen vinden!. Onze website is vernieuwd, maar wij hebben wel onze oude artikelen overgenomen van onze vorige website.

De plaatjes en layout kunnen missen, toch lezen? Klik hier

Meer Nieuws-items

4 tips voor een betere werk-privébalans

4 tips voor een betere werk-privébalans

De balans tussen werk en privé draagt in grote mate bij aan iemands werkgeluk. Maar: de juiste balans vinden blijkt toch vaak lastig. Het goed doen op werk, werken aan onze gezondheid, sporten, een gezin en leuke dingen doen met vrienden: we willen te veel en we...

Lees meer
Stoppen met roken: de voordelen voor jou én je collega’s

Stoppen met roken: de voordelen voor jou én je collega’s

De meeste rokers willen stoppen met roken. Herkenbaar? Maar wat houdt je tegen en wat is de reden om het steeds maar weer uit te stellen? InWork wil rokers een zetje in de goede richting geven, daarom doen wij vanaf 1 oktober mee met Stoptober. Op deze manier willen...

Lees meer
Take the (team)lead!

Take the (team)lead!

Bas is inmiddels alweer bijna 10 jaar werkzaam binnen de IT. Sinds maart 2020 werkt hij voor InWork als Teamleider voor de Servicedesk van de Provincie Friesland. Wat doet hij precies, hoe ziet zijn team eruit en wat maakt zijn baan uniek? Bas neemt ons mee in zijn...

Lees meer