ONE Talk mobiel belt met: Marcel Trap

ER ZWERFT EEN TELEFOON DOOR ONS BEDRIJF: DE ONE TALK MOBIEL.DEZE DOORGEEFTELEFOON REIST VAN INWORKER NAAR INWORKER. HIJ DOOK OP BIJ MARCEL TRAP, PROJECTLEIDER BIJ IBM.
OVER MARCEL

Leeftijd:
Woonplaats:
Burgerlijke staat:
Side note:

44 jaar
Geboren en getogen in Alkmaar
Getrouwd & drie kinderen
Vrijwilliger bij de lokale omroep van gemeente Heerhugowaard. Hier heeft Marcel radio programma’s gemaakt, plaatjes gedraaid en het nieuws gepresenteerd. Inmiddels houdt Marcel zich daar bezig met de techniek en ICT

Hoe ben je bij InWork terecht gekomen?
Vroeger werkte ik bij Multikabel, daar deed ik servicedeskbeheer. In die periode fuseerden drie verschillende bedrijven tot wat we nu kennen als Ziggo. Mijn afdeling ICT ging daarom verhuizen en ik kon niet meer naar mijn werk op de fiets. Daarom zette ik mijn CV online en ik kreeg snel reacties. Eén daarvan was InWork. InWork begon toen net, het was een startend bedrijf met jonge mensen, dat vond ik erg leuk en spannend! Na een aantal gesprekken ben ik aangenomen.

Na wat kleine tussenbedrijven ben ik bij IBM terecht gekomen. IBM heeft een klant; het UWV en daar begon ik als systeembeheerder. Dat kwam toen ook pas net van de grond. Ik heb daar geholpen met installaties en het beheer. Niet lang daarna mocht ik technisch applicatiebeheerder worden, dit houdt in dat je alle applicaties gaat bekijken; welke dubbel zijn en welke samengevoegd kunnen worden. Dit heb ik zo’n 4 a 5 jaar gedaan. Inmiddels willen ze dit werk door een andere hostingpartij laten doen. Daarom heeft IBM mij gevraagd of ik hier projectleider van wil zijn. Het is een behoorlijke klus om voor alle 400 applicaties een exit dossier op te stellen, maar wel gaaf om hier eindverantwoordelijk voor te mogen zijn!

Inmiddels werk je al 12,5 jaar bij InWork, levert zo’n jubileum nog wat op?
Wat een verrassing was dat. Ik heb een lekkere dikke cheque gekregen. Ik weet ook al wat ik hier van ga kopen: een PS4 en extra controller voor mijn kinderen en een midweek weg met mijn vrouw naar Barcelona! Als er dan nog iets over blijft, koop ik iets leuks voor mijzelf.

 

Wat zou je hierna dan graag willen doen?
Ik zou graag verder willen in het management, als ICT Manager. Daar heb ik inmiddels al cursussen/opleidingen voor gevolgd via InWork. Dit zorgt ervoor dat als ik klaar ben bij IBM, ik meteen ingezet kan worden als projectleider bij een nieuwe opdrachtgever.

Elke keer vragen wij aan onze InWorkers wat er op hun bureau ligt. Wat ligt er op jouw bureau?
Haha, niks. Wij hebben flexplekken. Maar ik heb wel een heel mooi uitzicht.

InWork Recruitment

InWork Recruitment

info@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer Nieuws-items

Hoe complimenten bijdragen aan werkgeluk

Hoe complimenten bijdragen aan werkgeluk

Een welgemeend compliment kan altijd, maar op Nationale Complimentendag besteden wij er graag wat extra aandacht aan. En dat is niet zomaar, want een compliment kost geen cent terwijl het effect ervan onbetaalbaar is. Als je er tenminste op de juiste manier werk van...

Lees meer
Co-sourcing: wat is het en wat levert het op?

Co-sourcing: wat is het en wat levert het op?

Hoe cruciaal een goed functionerende helpdesk is, blijkt vaak pas als het desbetreffende team onderbezet is of als ‘iets het niet doet’. En zelf voor een optimale bezetting en inwerktrajecten zorgen kost vaak meer tijd dan gedacht. Klinkt dit herkenbaar? Dan is...

Lees meer
Vitaliteit en thuiswerken: 5 tips

Vitaliteit en thuiswerken: 5 tips

Vitale mensen voelen zich niet alleen gezond, maar ook fit, energiek en mentaal sterk. In de praktijk uit zich dit onder andere in positiviteit, daadkracht, relativeringsvermogen en veerkracht. En dat is mooi, want dat kunnen we gezien de huidige...

Lees meer