ONE Talk mobiel belt met: Marcel Trap

ER ZWERFT EEN TELEFOON DOOR ONS BEDRIJF: DE ONE TALK MOBIEL.DEZE DOORGEEFTELEFOON REIST VAN INWORKER NAAR INWORKER. HIJ DOOK OP BIJ MARCEL TRAP, PROJECTLEIDER BIJ IBM.
OVER MARCEL

Leeftijd:
Woonplaats:
Burgerlijke staat:
Side note:

44 jaar
Geboren en getogen in Alkmaar
Getrouwd & drie kinderen
Vrijwilliger bij de lokale omroep van gemeente Heerhugowaard. Hier heeft Marcel radio programma’s gemaakt, plaatjes gedraaid en het nieuws gepresenteerd. Inmiddels houdt Marcel zich daar bezig met de techniek en ICT

Hoe ben je bij InWork terecht gekomen?
Vroeger werkte ik bij Multikabel, daar deed ik servicedeskbeheer. In die periode fuseerden drie verschillende bedrijven tot wat we nu kennen als Ziggo. Mijn afdeling ICT ging daarom verhuizen en ik kon niet meer naar mijn werk op de fiets. Daarom zette ik mijn CV online en ik kreeg snel reacties. Eén daarvan was InWork. InWork begon toen net, het was een startend bedrijf met jonge mensen, dat vond ik erg leuk en spannend! Na een aantal gesprekken ben ik aangenomen.

Na wat kleine tussenbedrijven ben ik bij IBM terecht gekomen. IBM heeft een klant; het UWV en daar begon ik als systeembeheerder. Dat kwam toen ook pas net van de grond. Ik heb daar geholpen met installaties en het beheer. Niet lang daarna mocht ik technisch applicatiebeheerder worden, dit houdt in dat je alle applicaties gaat bekijken; welke dubbel zijn en welke samengevoegd kunnen worden. Dit heb ik zo’n 4 a 5 jaar gedaan. Inmiddels willen ze dit werk door een andere hostingpartij laten doen. Daarom heeft IBM mij gevraagd of ik hier projectleider van wil zijn. Het is een behoorlijke klus om voor alle 400 applicaties een exit dossier op te stellen, maar wel gaaf om hier eindverantwoordelijk voor te mogen zijn!

Inmiddels werk je al 12,5 jaar bij InWork, levert zo’n jubileum nog wat op?
Wat een verrassing was dat. Ik heb een lekkere dikke cheque gekregen. Ik weet ook al wat ik hier van ga kopen: een PS4 en extra controller voor mijn kinderen en een midweek weg met mijn vrouw naar Barcelona! Als er dan nog iets over blijft, koop ik iets leuks voor mijzelf.

 

Wat zou je hierna dan graag willen doen?
Ik zou graag verder willen in het management, als ICT Manager. Daar heb ik inmiddels al cursussen/opleidingen voor gevolgd via InWork. Dit zorgt ervoor dat als ik klaar ben bij IBM, ik meteen ingezet kan worden als projectleider bij een nieuwe opdrachtgever.

Elke keer vragen wij aan onze InWorkers wat er op hun bureau ligt. Wat ligt er op jouw bureau?
Haha, niks. Wij hebben flexplekken. Maar ik heb wel een heel mooi uitzicht.

Suus de Koning

Suus de Koning

sdekoning@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Oud Artikel

Als InWork blijven wij graag bij de tijd, hieronder kan je dan ook onze nieuwe artikelen vinden!. Onze website is vernieuwd, maar wij hebben wel onze oude artikelen overgenomen van onze vorige website.

De plaatjes en layout kunnen missen, toch lezen? Klik hier

Meer Nieuws-items

Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Esther is sinds juni 2019 in dienst bij InWork Techniek en werkt als Werkstroombeheerder voor Liander. Met een mbo-opleiding Bedrijfsadministratie op zak lag een technische carrière niet echt voor de hand. Toch is Esther 20 jaar geleden via haar BBL-plek de techniek...

Lees meer
Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Wist jij dat zelfvertrouwen op de werkvloer bijdraagt aan jouw (werk)geluk? Een gezonde dosis zelfvertrouwen werkt namelijk positief door in je werk. Want als je gelooft in je eigen kunnen, toon je initiatief en pak je nieuwe dingen makkelijker op. Dit geeft een goed...

Lees meer
Wat je kunt leren van gamen? Kevin legt het uit!

Wat je kunt leren van gamen? Kevin legt het uit!

Het is een echte trend aan het worden: het benoemen van je game-ervaring op je cv. Omdat dit laat zien dat je resultaatgericht, sociaal vaardig en creatief bent, bijvoorbeeld. Nu waren wij heel benieuwd hoe onze eigen gamende InWorkers hier tegenaan kijken; welke...

Lees meer