InWork breidt uit!

Written By

Overig

InWork breidt uit. Met trots opent InWork deze week de deuren van haar eigen Shared Service Center (SSC) aan de Churchillaan in Utrecht. Een 550m2 vloeroppervlak met 72 werkplekken. Een jaar geleden opende InWork al haar nieuwe, unieke hoofdkantoor in Amsterdam. De “Urban Style” sfeer van het hoofdkantoor zie je ook terug in het Shared […]

InWork breidt uit. Met trots opent InWork deze week de deuren van haar eigen Shared Service Center (SSC) aan de Churchillaan in Utrecht. Een 550m2 vloeroppervlak met 72 werkplekken.

Een jaar geleden opende InWork al haar nieuwe, unieke hoofdkantoor in Amsterdam. De “Urban Style” sfeer van het hoofdkantoor zie je ook terug in het Shared Service Center, onder andere door de loungehoek, visgraatvloer en graffiti. Er is een dynamische en speelse werkplek gecreëerd voor de medewerkers.

Shared Service Center (SSC) InWork

DIENSTVERLENING

In ons eigen Shared Service Center bieden wij onze klanten aan hun servicedesk bij ons te outsourcen. Op deze manier kunnen wij een klantvriendelijke, professionele en flexibele dienstverlening bieden”, aldus Remco Hobbelen, manager Business Solutions & Outsourcing.

Vanaf het Shared Service Center zullen er deze week meer dan 50 Service Desk agents starten en aan de slag gaan met het bieden van optimale IT support aan onze klanten.

Het Shared Service Center is het centrum van onze IT dienstverlening. Vanuit hier bieden wij onze service en oplossingen. Het doel van het SSC is de servicekwaliteit te verbeteren, de ondersteunende processen effectief te houden en kwaliteit te leveren. Continuïteit, toewijding en service staan hierbij hoog in het vaandel.

INWORK

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiast Professionals en helpen bij het waarmaken van ambities.

Daarnaast ontzorgt InWork haar klanten optimaal door het leveren van slimme oplossingen en een brede dienstverlening; van detachering tot totaaloplossingen en outsourcing.

WIJ ZIJN INWORK. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer blogs

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computalbe te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar!...

Lees meer
Het nieuwe inwerken

Het nieuwe inwerken

De coronacrisis is nog steeds de topic van de dag en we kunnen er niet omheen. bijna iedereen werkt vanuit huis waar dat mogelijk is, maar wat nou als je baan daar niet volledig toereikend voor is en je ook nog eens ingewerkt moet worden? door onze digitale wereld...

Lees meer
Werken bij Politie Nederland

Werken bij Politie Nederland

Sebastian (27 jaar oud) is ICT-servicedeskmedewerker bij Politie Nederland. Dit doet hij bij het politie dienstencentrum, wat bestaat uit facility, Human Resource en ICT. Zij zorgen voor de ondersteuning van de gehele politie organisatie. De vragen die hij binnen...

Lees meer