Onze diensten

InWork Techniek signaleert de veranderende behoefte in de markt en heeft een heldere visie om hier adequaat op te reageren. Door erachter te komen wat onze mensen (People) drijft (Purpose) en hier op maat gesneden ontwikkelprogramma’s aan te koppelen, zorgen we voor vooruitgang (Progress) waar u als klant van profiteert.

 

Detachering

Detachering is voor ons meer geworden dan alleen het helpen van organisaties met flexibel inzetbare technische professionals. Met Detachering 2.0 worden er slagen gemaakt in kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie. Door als business partner een langdurige samenwerking te bewerkstelligen, zijn wij beter in staat om de juiste match te maken of de juiste technische professional te vinden en op te leiden. Er moet sprake zijn van een kwalitatieve match op basis van kennis en ervaring. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u een integraal advies kunnen geven en u de inzet van onze professionals optimaal kunt benutten.

Deta-vast

Wij zijn sterk in werving, sterk in talentontwikkeling, maar ook uitstroom van onze medewerkers maakt bewust onderdeel uit van ons bedrijfsconcept. We stimuleren onze medewerkers om op het juiste moment vervolgstappen in hun carrière te zetten en in vaste dienst te treden bij onze klanten.

Zo krijgt u als onze partner de mogelijkheid het beste talent over te nemen voor een dienstverband bij het eigen bedrijf. Dit geeft u de mogelijkheid de krenten uit de pap te halen en talent in dienst te nemen zonder alle risico’s. Door deze visie blijft onze dienstverlening flexibel en up-to-date.

Co-sourcing

Wij helpen bij het leveren van een flexibel personeelsbestand. Dit kan zowel met of zonder de volledige eindregie/verantwoordelijkheid.

Voordelen van co-sourcing:

  • Optimale bezetting afgestemd op het aanbod
  • Mogelijkheid om gekwalificeerde en ingewerkte medewerkers op- en af te schalen
  • Kostenreductie door verhoging efficiëntie
  • Strategie- en kennisdeling
  • Alleen betalen voor wat je afneemt

Partnerships

Ons doel is om een langdurig partnership aan te gaan op het gebied van op- en afschalen van uw personeelsbestand. InWork is geen bureau wat enkel personeel levert. We denken op meerdere vlakken met u mee, met totale ontzorging als uitgangspunt. We bouwen naar een duurzame relatie en leveren maatwerk.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u met ons sparren over personele vraagstukken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij leveren personeel binnen de:

Infra energie

Liften & deuren

Industrie

Installatietechniek

Bouw & civiel

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Richard, Technical Manager NBD Biblion Technology Group

“InWork heeft een breed aanbod aan moeilijk vindbaar technisch personeel. Hierdoor kunnen zij, gepaard met de goede communicatie, ons altijd voorzien van de juiste oplossing.”

Robert-Jan, Procesmanager Interplan

“InWork heeft ons geholpen met een capaciteitsprobleem. Zij onderscheiden zich ten opzichte van andere partijen door hun sterke communicatie en korte lijnen. Alleen al op basis van het goede contact zou ik InWork aanraden bij anderen.”

People first

Wij zijn er van overtuigd dat als we onze medewerkers op de juiste wijze faciliteren, zij beter functioneren en daardoor goed kunnen presteren. Door geen taken op te leggen, maar door de juiste vragen te stellen en ruimte te geven voor het creëren we een veilige werkomgeving waar talent de ruimte krijgt om te groeien. Deze aanpak sluit daarom goed aan op onze People First strategie: happy employees make happy customers.

N

Begeleiding

Al onze medewerkers krijgen persoonlijke begeleiding. Wij begeleiden onze medewerkers en sturen aan om hun kennis, vaardigheden en certificeringen up-to-date te houden en aan te laten sluiten bij hun persoonlijke ontwikkeldoelen.

j

Opleiden en omscholen

Nieuwe kweekvijver(s) creëren, nieuw talent toevoegen en omscholen: het is een krappe markt, InWork speelt hier op in. Wij denken mee met de schaarste en passen onze diensten hier op aan.

Wij hebben diverse bootcamps en traineeships ontwikkeld om de expertise van onze technici aan te laten sluiten bij uw wensen.

Een aantal van onze prachtige opdrachtgevers

Bent u op zoek naar personeel?

Of heeft u een vraag of wilt u met ons sparren over personele vraagstukken? Vul het contactformulier in en wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

X