Ontmoet Jesse; een succesvolle InWorker!

Written By

InWorkers aan het woord

Jesse is 22 jaar oud en woonachtig in Tiel. Sinds vorig jaar heeft hij zijn opleiding ICT Medewerker Beheer met een diploma afgerond en was hij als starter op de IT arbeidsmarkt op zoek naar een baan. Ook alweer bijna een jaar geleden is hij bij mij op gesprek geweest en kort daarna aan de […]

Jesse is 22 jaar oud en woonachtig in Tiel. Sinds vorig jaar heeft hij zijn opleiding ICT Medewerker Beheer met een diploma afgerond en was hij als starter op de IT arbeidsmarkt op zoek naar een baan. Ook alweer bijna een jaar geleden is hij bij mij op gesprek geweest en kort daarna aan de slag gegaan bij een van onze opdrachtgevers als Onsite Support Engineer! Ik was erg benieuwd hoe Jesse dit allemaal ervaren heeft en leer graag van zijn ervaring om een nog betere recruiter te worden!

DOOR: SUE-ANN VAN DIJK | IT RECRUITER INWORK

“Toen ik vorig jaar op zoek was naar een baan kreeg ik uiteraard wel wat berichtjes van recruiters, maar niet zo heftig als nu! Ik heb toentertijd mijn cv online geplaatst op een jobboard in de hoop gauw een baan te vinden. Een vriend van mij had mij al over InWork verteld en op deze manier hoopte ik door jullie benaderd te worden. Nou dat is gelukt!
 … IK HOOPTE AL DOOR INWORK BENADERD TE WORDEN. NOU DAT IS GELUKT!”

Ik ben uiteindelijk door jou benaderd en dit heb ik als heel positief ervaren. Je was vriendelijk en kwam niet op mij af als een wilde hond op een bot af gaat, zoals veel andere recruiters. Ook kende ik jullie natuurlijk al via een vriend en heb ik al eens eerder contact gehad met Joost van der Pijl. Joost is teamleider van de afdeling Campus die gastlessen op MBO en HBO scholen verzorgd en de jaarlijkse InWork School Cup. Het contact met hem was ook heel chill!

“IK HAD HET GEVOEL DAT IK ECHT EEN TOEVOEGING AAN HET TEAM ZOU ZIJN!”

Ik had op dezelfde dag het sollicitatiegesprek bij jullie en een andere detacheerder. Na het gesprek bij InWork had ik de indruk dat jullie mijn carrière een boost konden geven en mij zekerheid konden bieden. InWork is een groot bedrijf, maar jullie kwamen hecht over en er heerste een prettige sfeer. Ik had het gevoel dat ik echt een toevoeging aan het team zou zijn. Uiteindelijk heb ik voor InWork gekozen en had ik binnen 3 dagen een baan als Onsite Support Engineer.

Nu heb ik voornamelijk vaak contact met mijn Service Delivery Manager en af en toe met jou natuurlijk! Uiteraard heb ik meer contact met mijn directe collega’s op de werkplek. Ik ervaar InWork als een hele positieve werkgever!

Ik werk als Onsite Support Engineer op een hogeschool en heb het hier erg naar mijn zin. Vooral met mijn directe collega’s heb ik het heel leuk. We hebben een erg goede band, dus dat is geweldig! Sinds ik er ben gestart ben ik veel gebekter geworden en weet ik wanneer ik nee moet zeggen. Ik laat van me horen en geef mijn mening, gelukkig staat mijn teamleider ook altijd achter mijn aanpak. Verder is het een fijne locatie om te werken, zo tussen de studenten.

Wat betreft mijn keuze voor het werken bij InWork zou ik achteraf gezien geen andere keuzes gemaakt hebben. Ik zou precies hetzelfde opnieuw doen!

KWALITATIEVE SERVICE KUNNEN BIEDEN VIND IK BELANGRIJK.”

Nu ben ik bezig met het behalen van mijn ITIL Foundation certificaat en staat er een mogelijke verhuizing op de planning. Verder wil ik verschillende werkervaringen opdoen bij andere opdrachtgevers. Mijn huidige werkzaamheden vind ik heel leuk, maar ik heb in de afgelopen tijd ook zeker geleerd wat ik echt niet zou willen doen. Leidinggeven vind ik bijvoorbeeld wel heel leuk, misschien wil ik in de toekomst wel manager zijn, dan heb ik ook meer invloed op de manier van dienstverlenen in de IT. Kwalitatieve service kunnen bieden vind ik belangrijk.”

JESSE, ONSITE SUPPORT ENGINEER BIJ INWORK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer blogs

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computalbe te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar!...

Lees meer
Het nieuwe inwerken

Het nieuwe inwerken

De coronacrisis is nog steeds de topic van de dag en we kunnen er niet omheen. bijna iedereen werkt vanuit huis waar dat mogelijk is, maar wat nou als je baan daar niet volledig toereikend voor is en je ook nog eens ingewerkt moet worden? door onze digitale wereld...

Lees meer
Werken bij Politie Nederland

Werken bij Politie Nederland

Sebastian (27 jaar oud) is ICT-servicedeskmedewerker bij Politie Nederland. Dit doet hij bij het politie dienstencentrum, wat bestaat uit facility, Human Resource en ICT. Zij zorgen voor de ondersteuning van de gehele politie organisatie. De vragen die hij binnen...

Lees meer