Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computable te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

InWork verzorgt sinds 1 maart 2020 de servicedesk van ICT- en Facilitaire zaken bij de Provincie Friesland. Voor de algemene jury van de Computable Awards reden om InWork te nomineren!

“Provincie Friesland gunde de opdracht aan InWork omdat deze de beste prijs-kwaliteitsverhouding bood. Het vierkoppige inkoopteam was vooral gecharmeerd van de flexibiliteit die de dienstverlener belooft. Op sommige dagen zijn slechts weinig provinciemedewerkers aanwezig en dan is een volle bezetting van de servicedesk dus niet nodig.”

Lees hier de gehele onderbouwing van de jury.

De stembussen zijn ondertussen geopend! Breng je stem uit en help ons naar de overwinning.

lstam

lstam

lstam@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer Nieuws-items

InWorkers in beeld: Loranne Box – Fieldmanager IT

InWorkers in beeld: Loranne Box – Fieldmanager IT

Het team van InWork IT bestaat uit recruiters, accoutmanagers en fieldmanagers. Maar wie zijn deze mensen en wat doen zij precies? In deze serie laten we je kennismaken met de mensen achter InWork. We trappen af met fieldmanager Loranne Box. Loranne wordt blij van de...

Lees meer
InWork zet stappen in tijden van corona

InWork zet stappen in tijden van corona

  Het zijn turbulente tijden. Het coronavirus houdt de gemoederen al maanden bezig, waarbij het soms lijkt alsof er weinig positiefs te melden is. Maar bij InWork denken we graag in mogelijkheden en kansen. We hebben de uitdagingen die de coronacrisis met zich...

Lees meer