BIM Traineeship

Heb jij je studie afgerond en zoek je een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan het BIM-traineeship. Tijdens het traineeship worden praktijkervaring en kennis gecombineerd en leg jij een mooie basis voor de rest van jouw carrière.

Het opleidingstraject

De eerste maand krijg je een interactieve training door onze Autodesk gecertificeerde trainers op ons hoofdkantoor. Dit opleidingstraject bestaat uit 3 delen: software training, technisch inhoudelijke training en gedragstraining. Na deze maand krijg je regelmatig terugkomdagen, om je kennis verder uit te breiden.

bridgenight

Jouw nieuwe baan

Na deze maand begint je eerste werkervaring als BIM-modelleur. Je wordt minimaal een jaar gekoppeld aan een ervaren technisch BIM-modelleur, die jou begeleidt in de eerste periode. Het verwerken van data is essentieel in BIM projecten, jouw buddy gaat jou begeleiden in het BIM-proces. Jouw verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen: het modelleren van gebouw gebonden installaties, het maken van 3D visualisaties, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data.

devices

Testimonial

Na 15 jaar AutoCAD tekenen, ben in begonnen aan het BIM traineeship. Revit is de toekomst voor (technisch)modelleren en tekenen. Daarnaast is het natuurlijk helemaal booming bij bedrijven. Als je daar niet in mee gaat, sta je eigenlijk buitenspel. Daarnaast houd ik van grafische dingen; of het nou technisch is of dat ik een Pixar film aan het kijken ben. Als je van grafische dingen houdt is BIM modelleren echt leuk!

Jelstin
BIM Trainee
mountain

Is je nieuwsgierigheid gewekt?

Interesse in het traineeship of wil je meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Onze recruiters komen graag met je in contact.

terug naar boven