bim blogheaders v2

BIM Traineeship

Heb jij je studie afgerond en zoek je een mooie carrièreversneller? InWork biedt veelbelovende technici de kans deel te nemen aan het BIM-traineeship. Tijdens het traineeship worden praktijkervaring en kennis gecombineerd en leg jij een mooie basis voor de rest van jouw carrière.

Wat ga je doen?

Het opleidingstraject

De eerste maand krijg je een interactieve training door onze Autodesk gecertificeerde trainers op ons hoofdkantoor. Dit opleidingstraject bestaat uit 3 delen: software training, technisch inhoudelijke training en gedragstraining. Na deze maand krijg je regelmatig terugkomdagen, om je kennis verder uit te breiden.

blije man wilt graag contact met inwork

Jouw nieuwe baan

Na deze maand begint je eerste werkervaring als BIM-modelleur. Je wordt minimaal een jaar gekoppeld aan een ervaren technisch BIM-modelleur, die jou begeleidt in de eerste periode. Het verwerken van data is essentieel in BIM projecten, jouw buddy gaat jou begeleiden in het BIM-proces. Jouw verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen: het modelleren van gebouw gebonden installaties, het maken van 3D visualisaties, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data.

visual blog bim see the bigger picture

Werken & leren.

Met dit traineeship maak jij jezelf van onschatbare waarde. Een 2-jarig traject en je ontvangt ook nog elke maand salaris!

Ben jij BIM-ready?

Wil jij vooraan staan met je BIM-kennis en je klaarmaken voor dé toekomst van de technische sector? Meld je snel aan.

Word BIM-BOSS!

Nog 9 plekken beschikbaar voor het BIM-traineeship. Meld je aan en scoor jouw ticket naar een future proof carrière.

Plug into BIM.

BIM is virtueel bouwen en dé toekomst bij het bouwen van gebouwen. Met BIM-skills op zak ben jij klaar voor een mooie carrière.

header blog bim 2

Testimonial

Na 15 jaar AutoCAD tekenen, ben in begonnen aan het BIM traineeship. Revit is de toekomst voor (technisch)modelleren en tekenen. Daarnaast is het natuurlijk helemaal booming bij bedrijven. Als je daar niet in mee gaat, sta je eigenlijk buitenspel. Daarnaast houd ik van grafische dingen; of het nou technisch is of dat ik een Pixar film aan het kijken ben. Als je van grafische dingen houdt is BIM modelleren echt leuk!

Jelstin
BIM Trainee
cinema lightbox met de tekst you got this nieuwe uitdaging

Is je nieuwsgierigheid gewekt?

Uploaden

Privacy statement

Bewaartermijn
Jouw gegevens worden gedurende twee jaar opgeslagen in onze database. Vlak voor het eind van deze periode nemen wij contact met jou op over de bewaring van jouw persoonsgegevens. Jij geeft dan aan of wij deze nog mogen bewaren of dat ze moeten worden geanonimiseerd.

Meer info?
Check https://inwork.nl/privacy-policy/ of neem contact op via privacy@inwork.nl.

Interesse in het traineeship of wil je meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Onze recruiters komen graag met je in contact.

terug naar boven