Vincent over InWork en de voordelen van detachering

Written By

Carrière

Vincent werkt sinds 1 jaar als Network & Security Consultant bij InWork. Hij vertelde ons over zijn ervaringen met InWork en over de voordelen van detachering. KIJKJE IN DE KEUKEN “Via mijn studievereniging is InWork op mijn pad gekomen. Destijds was ik nog bezig met mijn studie Information Security Management. Na mijn studie ben ik […]

Vincent werkt sinds 1 jaar als Network & Security Consultant bij InWork. Hij vertelde ons over zijn ervaringen met InWork en over de voordelen van detachering.

KIJKJE IN DE KEUKEN

“Via mijn studievereniging is InWork op mijn pad gekomen. Destijds was ik nog bezig met mijn studie Information Security Management. Na mijn studie ben ik met InWork in gesprek gegaan om te kijken welke mogelijkheden zij mij konden bieden.

Tijdens mijn studie was ik al bekend met het begrip detachering en ben ik hier altijd werkzaam in geweest. Detachering spreekt mij erg aan omdat dit je de mogelijkheid geeft bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Op een bepaald punt ben je in een specifieke keuken goed en ken je het reilen en zeilen, het is dan leuk om in een andere keuken verder te kijken om te zien hoe het er daar aan toe gaat. Detachering geeft je deze optie. Verder geeft detachering een bepaald gevoel van vrijheid.”

HELPENDE HAND

“Het fijne aan detachering is dat je er, in je zoektocht naar een baan, niet alleen voorstaat. Nadat je jouw wensen en ambities hebt uitgesproken, gaan ook zij opzoek naar de perfecte baan voor jou. Vanaf het begin heb ik het contact met InWork als zeer positief ervaren. Er werd goed met mij meegedacht en de recruiter was duidelijk en eerlijk over mijn opties. Daarnaast hebben de recruiters en accountmanagers echt oog voor wat jij wilt. Afspraken werden nagekomen en ik heb bij InWork altijd heel erg mijn eigen draai overal aan kunnen geven, ook al in de beginfase.”

COACHING

“Ik vond het erg belangrijk dat ik een goede manier van werken zou aanleren in de start van mijn carrière. Coaching helpt daarbij. Het is dan ook voornamelijk het coaching gedeelte dat mij de doorslag heeft gegeven voor InWork te kiezen. InWork heeft door de coaching die zij bieden een andere blik op detachering dan andere organisaties: het maakt het persoonlijk.

Samen met mijn coach heb ik aan het begin duidelijke doelen gesteld. Het fijne is dat je altijd een stok achter de deur hebt en iemand die je helpt de eerste stappen te zetten naar jouw einddoel.”

ONS NETWERK, JOUW SUCCES

“Momenteel ben ik werkzaam bij een organisatie waar ik zonder InWork nooit was binnengekomen, zeker niet als starter. Nog een pluspunt aan detachering, want detacheerders hebben vaak een mooi netwerk achter de hand.  Ons netwerk, jouw succes; dat is het zeker!

Momenteel werk ik in Strasbourg, Frankrijk. Daarnaast moet ik soms voor vergaderingen naar Brussel en zo nu en dan sporadisch naar Oostenrijk. Dit is natuurlijk gaaf en er komt van alles op mijn pad. Ik mag in mijn handjes knijpen met dit project. Ik leer van de beste, kan een kijkje in de keuken nemen in een heel mooi bedrijf en kan ‘spieken’ bij mensen waar ik me aan op kan trekken.”

KLIK

“Uit mijn ervaring met detachering heb ik gemerkt dat je soms de klik verliest met de organisatie, omdat je fysiek niet aanwezig bent. Maar bij InWork niet! InWork is persoonlijk en zoveel meer voor mij dan alleen maar het bedrijf dat mij uitbetaald.
Ik heb een klik met InWork.”

Vincent, Network & Security Consultant bij InWork

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer blogs

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computalbe te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar!...

Lees meer
Het nieuwe inwerken

Het nieuwe inwerken

De coronacrisis is nog steeds de topic van de dag en we kunnen er niet omheen. bijna iedereen werkt vanuit huis waar dat mogelijk is, maar wat nou als je baan daar niet volledig toereikend voor is en je ook nog eens ingewerkt moet worden? door onze digitale wereld...

Lees meer
Werken bij Politie Nederland

Werken bij Politie Nederland

Sebastian (27 jaar oud) is ICT-servicedeskmedewerker bij Politie Nederland. Dit doet hij bij het politie dienstencentrum, wat bestaat uit facility, Human Resource en ICT. Zij zorgen voor de ondersteuning van de gehele politie organisatie. De vragen die hij binnen...

Lees meer