bim heading 01 v1
bim logo 01 v2

INWORK ACADEMY

Je eerste baan? Een stap maken in je carrière? Het is niet altijd makkelijk en het zijn vaak spannende tijden. Wat kies je? Waar ga je voor? Wij maken de keuze een beetje makkelijker! InWork biedt veelbelovende technici namelijk een mooie carrièreversneller dankzij onze traineeships, waarin praktijkervaring, soft skills en (technische) kennis worden gecombineerd. Zo leer je elke dag bij, ontdek je nieuwe dingen en voor je het weet gaat jouw carrière als een raket! Wij bieden drie traineeships aan:

BIM-modelleur, Bouwkunde met BIM-specialisatie en Werkvoorbereider Industrie.

dagen
uren
minuten
SecondeN
bim icon 01 v1
bim icon 01 v1
bim icon 01 v1

BIM TRAINEESHIP

WAT GA JE DOEN?

In jouw eerste maand start je met een interactieve training door onze gecertificeerde trainers. Het traject bestaat uit 3 delen: softwaretraining, technisch inhoudelijke training en social skills trainingen. Deze eerste maand word je klaargestoomd voor de rest van jouw traineeship.

Na een maand keihard vlammen start je als allround werkvoorbereider of BIM-modelleur. Je wordt gekoppeld aan een ervaren technische copiloot die jou begeleidt in de eerste periode. Het modelleren van gebouw gebonden installaties, projectmanagement, financiën, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data, zijn onderwerpen die deze periode aan bod komen.

Daarnaast tillen we jouw persoonlijke effectiviteit naar een hoger niveau, met behulp van trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken en persoonlijk leiderschap.

Tijdens het gehele traject monitoren we continu jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ieder blok evalueren we met elkaar om samen leerdoelen in kaart te brengen. We passen ze aan en stellen deze bij; passend bij jouw wensen en die van de opdrachtgever.

Als trainee ben je binnen bouwprojecten verantwoordelijk voor calculaties, de juiste materialen, een goede planning en het aanleveren van technische tekeningen. Gelijktijdig volg je een technische opleiding tot Werkvoorbereider of BIM-modelleur en zul je gaandeweg steeds meer werkzaamheden oppakken die binnen die rollen passen.

Na ons opleidingstraject van 2 jaar, de juiste certificaten en dankzij je studie- en werkervaring ben je compleet voorbereid op een future-proof carrière binnen de techniek.

Een serieuze lancering van jouw loopbaan.

image.png
09

Traineeship 1

BIM-Modelleur

Word jij dé engineer van de toekomst? Tijdens ons BIM-traineeship word jij in twee jaar opgeleid tot technisch BIM-modelleur. Naast begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling, maken we je wegwijs in de wereld van BIM. Zo ga je aan de slag met Revit, het modelleren van gebouw gebonden installaties, het maken van 3D visualisaties, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data. Wil jij vooraan staan met je BIM-kennis en je klaarmaken voor dé toekomst vande technische sector?

10

Traineeship 2

Bouwkunde met
BIM-specialisatie

Ons traineeship Bouwkunde met BIM-specialisatie geeft je alle ins & outs zodat jij uiteindelijk aan de slag kan als Werkvoorbereider Bouw of BIM-specialist. Je leert alles uitstippelen: het maken van begrotingen, monitoren van de planning en inventariseren van benodigde acties. Tijdens dit traineeship komen theorie en praktijk samen; in groepsverband ga je uitdagende projecten écht uitvoeren. Na twee jaar ontvang je het branche erkende diploma BIM-modelleur of werkorganisator B&U. Een veelzijdig traineeship, waarin jij leert structuur te brengen in (bouw)projecten.

group 54.png
11

Traineeship 3

Werkvoorbereider
Industrie

In dit tweejarige traineeship word je opgeleid tot werkvoorbereider in de industrie. Je leert hoe je succesvol een project calculeert, hoe je kansen en risico’s herkent en hoe je efficiënt een project plant. Daarnaast word je uitgebreid begeleid in je persoonlijke ontwikkeling door middel van soft skills trainingen op het gebied van communicatie en leiderschap. Na dit traineeship ben jij klaar om de arbeidsmarkt te bestormen als werkvoorbereider in de industrie!

ERVARINGEN van trainees

Testimonials

INSCHRIJVEN

WAT MOET JIJ IN JE MARS HEBBEN?

terug naar boven