Launch your career

Zo! Diploma op zak en jij bent ready for take-off. Maar, waar begin je dan?

Een eerste baan of stap in je carrière kiezen is niet altijd even makkelijk. Een spannend tijd, met veel belangrijke keuzes.

Ben je nog lang niet uitgeleerd? InWork biedt veelbelovende technici een mooie carrièreversneller dankzij onze traineeships, waarin praktijkervaring, soft skills en (technische) kennis worden gecombineerd.

Leer elke dag bij, ontdek nieuwe dingen en jouw carrière gaat binnen no-time als een raket.

meettheteam

‘BIM in 3 woorden: samenwerking, informatie en innovatie’
Arjen, oud-BIM trainee van InWork

Wat ga je doen?

Prepare for take-off

In jouw eerste maand start je met een interactieve training door onze gecertificeerde trainers. Het traject bestaat uit 3 delen: softwaretraining, technisch inhoudelijke training en social skills trainingen. Deze eerste maand word je klaargestoomd voor de rest van jouw traineeship.

Copiloot, eerste werkervaring en skills trainingen

Na een maand keihard vlammen start je als allround werkvoorbereider of BIM-modelleur. Je wordt gekoppeld aan een ervaren technische copiloot die jou begeleidt in de eerste periode. Het modelleren van gebouw gebonden installaties, projectmanagement, financiën, het maken van berekeningen en het bewaken van ingevoerde data, zijn onderwerpen die deze periode aan bod komen.

Daarnaast tillen we jouw persoonlijke effectiviteit naar een hoger niveau, met behulp van trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken en persoonlijk leiderschap.

Persoonlijke ontwikkeling: the sky is the limit

Tijdens het gehele traject monitoren we continu jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ieder blok evalueren we met elkaar om samen leerdoelen in kaart te brengen. We passen ze aan en stellen deze bij; passend bij jouw wensen en die van de opdrachtgever.

Launch!

Als trainee ben je binnen bouwprojecten verantwoordelijk voor calculaties, de juiste materialen, een goede planning en het aanleveren van technische tekeningen. Gelijktijdig volg je een technische opleiding tot Werkvoorbereider of BIM-modelleur en zul je gaandeweg steeds meer werkzaamheden oppakken die binnen die rollen passen.

Na ons opleidingstraject van 2 jaar, de juiste certificaten en dankzij je studie- en werkervaring ben je compleet voorbereid op een future-proof carrière binnen de techniek.

Een serieuze lancering van jouw loopbaan.

Onze traineeships

BIM-traineeship

Word jij dé engineer van de toekomst? Tijdens ons BIM-traineeship word jij in twee jaar opgeleid tot technisch BIM-modelleur. We maken je wegwijs in de wereld van BIM. Zo ga je aan de slag met Revit, het modelleren van installaties, het samenwerken in een BIM-omgeving en leer je hoe om te gaan met clashes. Wil jij vooraan staan met je BIM-kennis en je klaarmaken voor dé toekomst van de technische sector?
Meld je snel aan.

Traineeship Bouwkunde met BIM specialisatie

Na maanden van voorbereiden en ontwikkeling is ons nieuwe traineeship Bouwkunde met BIM specialisatie een feit! Met dit traineeship maak jij jezelf van onschatbare waarde en ben jij klaar voor een mooie carrière binnen de bouw.

Wat moet jij in je mars hebben?

✔ Het enthousiasme om het te schoppen tot dé engineer van de toekomst.

✔ Een mbo4 of hbo diploma in de richting van (installatie)techniek of bouwkunde.

✔ Goede communicatieve skills en je vindt het leuk om samen met de andere trainees te vlammen tijdens het traineeship.

✔ Je bent een aanpakker en absoluut niet bang om je handen uit de mouwen te steken.

Touch the sky!

Wil jij vooraan staan met je kennis en je klaarmaken voor dé toekomst van de bouw- en technische sector? Meld je snel aan.

Werken en leren

Een 2-jarig traject en je ontvangt ook nog elke maand salaris! Ka-ching.

The Eagle has landed

Na het traineeship ben jij klaar voor een future- proof carrière binnen de techniek of bouw.

terug naar boven