Technische carrières

Beschik je over een achtergrond in de Techniek, dan gaan er heel wat deuren voor je open. Letterlijk, als je kiest voor een baan als Servicemonteur Persoonsdeuren of Industriële Deuren. Maar voornamelijk figuurlijk als je bedenkt dat deze sector altijd in beweging is. Of je nu net jouw technische opleiding hebt afgerond of al een flinke rugzak met ervaring met je meedraagt: jouw carrièrepad binnen de Techniek bewandel je natuurlijk samen met InWork. Wat je ambities ook zijn, wij zorgen voor de juiste uitdaging op het juiste moment. Zodat jij krijgt wat je nodig hebt om door te kunnen groeien. Want de toekomst, die begint nu!

meerdere bouwvakkers aan het werk op bouwplaats

Jouw carrière binnen de Techniek

Als er één ding is dat als een paal boven water staat, dan is het wel dat je je met een technische achtergrond geen zorgen hoeft te maken over baankansen. Of je nu interesse hebt in ons BIM Traineeship, een vacature als Commercieel Technisch Medewerker of een carrière in de industriële techniek: InWork heeft altijd een uitdaging die bij je past. Omdat we zowel onze opdrachtgevers als onze InWorkers goed leren kennen, kunnen we jou een project voorleggen dat past bij jouw kennis, kunde én persoonlijkheid. En we kijken verder. Waar wil jij over twee of zelfs vijf jaar staan? Afhankelijk van jouw wensen en doelen stellen we samen een persoonlijk ontwikkelplan op, waarbij wij in veel gevallen de nodige certificeringen, opleidingen en trainingen ook voor je faciliteren!

monteur met bouwhelm bij oude installatie

Daarom kies je voor InWork Techniek

De opdrachtgevers met wie wij samenwerken, variëren van de automotivebranche en de energiesector tot de bouw, de civiele techniek en overheidsinstellingen. Als je kiest voor een technische carrière bij InWork, dan krijg je de kans om bij meerdere bedrijven binnen te kijken en ervaring op te doen. Op deze manier leer je snel de kneepjes van het vak en heb je snel in de gaten welke werkomgeving het beste bij je past. Ga je voor de dynamiek van een industriële omgeving of trekt de vrijheid van de buitendienst je meer? Wij horen het graag. Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, openen wij de deuren voor jou naar een carrière met flexibiliteit, zekerheid en groeimogelijkheid.

quote werk love what you do inwork

Opleiding & Begeleiding bij InWork Techniek

In een Traineeship (zoals ons unieke BIM Traineeship) worden leren, werken en coaching gecombineerd. Maar ook als je via ons aan de slag gaat in een andere functie, heb je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden terwijl je werkt. Sterker nog, vanwege de continue ontwikkelingen op technisch en technologisch gebied is ontwikkeling cruciaal! Zodra je bij ons in dienst komt, stelt jouw Accountmanager een persoonlijk ontwikkelplan met je op. Heb jij jouw langetermijn-ambities al in kaart of is het de wens vanuit de opdrachtgever dat je een bepaald certificaat behaalt? Deze doelen kunnen prima als uitgangspunt van jouw ontwikkelpad dienen. Mocht je nog een zetje nodig hebben om erachter te komen waar je heen wil in je loopbaan, dan is jouw eigen Accountmanager van InWork hiervoor de aangewezen persoon. Hij of zij zal aan de hand van jouw opleiding, ervaring en wensen de juiste vragen stellen om boven water te krijgen waar jouw passie en je uitdaging ligt. Daarnaast is je Accountmanager er voor je op evaluatiemomenten, als vraagbaak en natuurlijk ook als luisterend oor als je ergens mee zit.

jongen met vr bril groen toekomst

Wij komen graag met jou in contact

Wil jij de mogelijkheden bij InWork bespreken of heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

FAQ

Antwoorden op belangrijke vragen

Een goede technicus verdient zichzelf dubbel en dwars terug. We gaven het al aan: in de technische sector is altijd werk te vinden. Wat je precies gaat verdienen verschilt uiteraard per functie. Daarnaast zijn ook werkervaring, kennis en opleiding belangrijk bij het bepalen van het loon. Net als het feit of je gespecialiseerd of juist allround bent. Vergeet ook leidinggevende ervaring niet! Last but not least weegt ook de sector waarin je werkt mee en kunnen bijvoorbeeld ploegendiensttoeslagen een fijne aanvulling zijn op het salaris. Op onze specifieke carrièrepagina’s (voor bijvoorbeeld Timmerman, Projectleider, Storingsmonteur, Werkvoorbereider of Calculator) vind je meer informatie wat betreft de passende salarissen per functie.

Word jij gedetacheerd door InWork Techniek, dan heb je wel het voordeel van variatie, maar zonder de onzekerheid van steeds opnieuw solliciteren. Omdat wij over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers beschikken, hebben wij altijd een project of opdracht die past bij jouw ambities, ervaring en opleidingsachtergrond. Wij gaan voor duurzaam werkgeluk en daarom gaan we graag een langdurige connectie met je aan. Wil jij alles uit jouw carrière in de Techniek halen? Neem contact met ons op; wij vertellen graag meer!

terug naar boven