Duurzaam werkgeluk

InWork staat voor: Duurzaam Werkgeluk

Bij InWork staan onze mensen, onze InWorkers, centraal. Wij geloven dat de mate waarin iemand werkgeluk ervaart, bepalend is voor de kwaliteit en duurzaamheid van de verbinding. Sterker nog, deze elementen zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dus doen wij er alles aan om een diverse en inclusieve cultuur te realiseren waarin iedereen zich gehoord, gezien, gewaardeerd en vooral welkom voelt.

De definitie van werkgeluk bij InWork

Iedereen heeft een eigen beeld bij wat geluk is. Of was, want de dingen waar je vroeger gelukkig van werd, hoeven niet dezelfde dingen te zijn als waar je nu een geluksgevoel van krijgt. Daarbij is er bij de één pas sprake van geluk als er een specifiek gevoel of bepaalde emoties ontstaan. Terwijl de ander het begrip ‘geluk’ eerder verstandelijk benadert: als de werkelijkheid voldoet aan de verwachting dan mag men van geluk spreken.

Hetzelfde geldt voor werkgeluk. Wat (werk)gelukkig maakt, verschilt per persoon en kan veranderen in de loop der tijd. Toch zijn we erin geslaagd om een definitie van werkgeluk te creëren die al deze factoren verenigt:

Werkgeluk is volgens InWork de mate waarin iemand zich duurzaam prettig voelt en tevreden is met het eigen werkende leven als geheel.

Het is onze missie om successen te behalen op basis van duurzaamheid en werkgeluk voor alle professionals. Daarom investeren wij in de vitaliteit van onze InWorkers en is ons werkgeluk-beleid gebaseerd op een mooie mix van werkplezier, werksucces, werktevredenheid en groeigeluk.

De betekenis van duurzaamheid voor InWork

Het ervaren van werkgeluk is niet gebaseerd op enkel een handvol blije momenten. Ook wat tijd betreft is er meer nodig dan een korte periode van geluksmomenten voordat er sprake kan zijn van het beleven van werkgeluk. Sterker nog, ook de afwezigheid van minder positieve zaken zoals pech en ziekte is voor ons niet leidend in de werkgeluk-experience. Dit is omdat wij vinden dat vervelende dingen nu eenmaal deel uitmaken van het leven en dus ook weleens van je werk. Het is de manier waarop ermee wordt omgegaan die op den duur het verschil maakt.

Duurzaamheid is voor ons onlosmakelijk verbonden met werkgeluk. Wij streven naar een duurzame verbinding met al onze connecties. Of het nu gaat om onze kandidaten, onze professionals in het veld, onze opdrachtgevers, onze interne medewerkers of onze samenwerkingspartners, wij willen van toegevoegde waarde zijn voor al onze stakeholders. En daarom zetten wij graag die extra stap vanuit onze purpose. Op deze manier tillen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau, waardoor wij alle partijen slimme en duurzame oplossingen kunnen bieden. Dát is voor ons het ultieme rendement van duurzaam werkgeluk!

Onze Missie

Het verbinden en inspireren van professionals om vooruitgang te boeken.

graffiti muur bij inwork

Onze visie

Het toekomstbestendig maken van alle InWorkers

Wij geloven dat werkgeluk bepalend als het gaat om een duurzame en succesvolle dienstverlening. Daarom investeren wij in onze mensen, onze InWorkers.

Dit doen wij door onze InWorkers de kans te geven om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast stellen we hen in staat (vaktechnische) opleidingen te volgen zodat zij hun cv kunnen uitbreiden en hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor al onze stakeholders, zetten wij graag die extra stap vanuit onze purpose. Zo tillen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau, waardoor wij slimme en duurzame oplossingen op maat kunnen bieden.

polaroid foto collega's duurzaam werkgeluk

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn onderdeel van ons DNA. Deze waarden weerspiegelen alles waar we als InWork voor staan en wat wij belangrijk vinden.

people purpose progress kernwaarden inwork

Onze cultuur

Het hebben van zinvol werk is op een duurzame manier van invloed op de mate waarin iemand werkgeluk ervaart. Werk is dus serious business, en juist daarom vinden wij het belangrijk dat al onze InWorkers energie uit hun werk halen.

Daarnaast houden wij van transparantie; wij zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Zo weten alle betrokkenen precies waar ze aan toe zijn.

Diversiteit/Duurzaamheid
good vibes only inwork werkgeluk

michael yedidya

Michael Yedidya

Eigenaar & Algemeen Directeur

Neem contact met ons op

Op onze website is heel wat informatie te vinden over onze diensten en over de carrièremogelijkheden bij InWork. Heb je nog vragen of opmerkingenLaat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

terug naar boven