Duurzaam werkgeluk

Connecting and inspiring Professionals, dat is waar we voor staan. Of het nu gaat om een oplossing voor een capaciteitsvraagstuk, het dichten van een skills gap of om het nemen van een carrièrestap: de aanpak van InWork werkt.

Wij verbinden onze opdrachtgevers met gekwalificeerd personeel voor projecten en (tijdelijke) functies in de branches IT en Techniek. Dankzij onze manier van werken en onze focus op Duurzaam Werkgeluk creëren wij duurzame toegevoegde waarde voor zowel onze partners als onze medewerkers.

InWork staat voor: Duurzaam Werkgeluk

Bij InWork staan onze mensen, onze InWorkers, centraal. Wij geloven dat de mate waarin iemand werkgeluk ervaart, bepalend is voor de kwaliteit en duurzaamheid van de verbinding. Sterker nog, deze elementen zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dus doen wij er alles aan om een diverse en inclusieve cultuur te realiseren waarin iedereen zich gehoord, gezien, gewaardeerd en vooral welkom voelt.

De definitie van werkgeluk bij InWork

Iedereen heeft een eigen beeld bij wat geluk is. Hetzelfde geldt voor werkgeluk. Wat (werk)gelukkig maakt, verschilt per persoon en kan veranderen in de loop der tijd. Toch zijn we erin geslaagd om een definitie van werkgeluk te creëren die al deze factoren verenigt:

Werkgeluk is volgens InWork de mate waarin iemand zich duurzaam prettig voelt en tevreden is met het eigen werkende leven als geheel.

Het is onze missie om successen te behalen op basis van duurzaamheid en werkgeluk voor alle professionals. Daarom investeren wij in de vitaliteit van onze InWorkers en is ons werkgeluk-beleid gebaseerd op een mooie mix van werkplezier, werksucces, werktevredenheid en groeigeluk.

De betekenis van duurzaamheid voor InWork

Het ervaren van werkgeluk is niet gebaseerd op enkel een handvol blije momenten. Ook wat tijd betreft is er meer nodig dan een korte periode van geluksmomenten voordat er sprake kan zijn van het beleven van werkgeluk. Duurzaamheid is voor ons onlosmakelijk verbonden met werkgeluk. Wij streven naar een duurzame verbinding met al onze connecties. Of het nu gaat om onze kandidaten, onze professionals in het veld, onze opdrachtgevers, onze interne medewerkers of onze samenwerkingspartners, wij willen van toegevoegde waarde zijn voor al onze stakeholders. En daarom zetten wij graag die extra stap vanuit onze purpose. Op deze manier tillen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau, waardoor wij alle partijen slimme en duurzame oplossingen kunnen bieden. Dát is voor ons het ultieme rendement van duurzaam werkgeluk.

Onze Missie

Het verbinden en inspireren van professionals om vooruitgang te boeken.

 

Oftewel, People first+ Purpose driven = Progress given

De 3 P’s. Dit zijn onze merkwaarden. People first, dat spreekt voor zich. Het draait om onze mensen. Purpose driven, omdat wij geloven dat het belangrijk is dat je doet wat bij je past. Progress given, omdat dit vandaag de dag belangrijker is dan ooit. Voor onze kandidaten, voor onze opdrachtgevers en zeker ook voor onze medewerkers.

graffiti muur bij inwork

Onze visie

Het toekomstbestendig maken van alle InWorkers

Wij geloven dat werkgeluk bepalend is als het gaat om een duurzame en succesvolle dienstverlening. Daarom investeren wij in onze mensen, onze InWorkers.

Dit doen wij door onze InWorkers de kans te geven om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast stellen we hen in staat (vaktechnische) opleidingen te volgen zodat zij hun cv kunnen uitbreiden en hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor al onze stakeholders, zetten wij graag die extra stap vanuit onze purpose. Zo tillen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau, waardoor wij slimme en duurzame oplossingen op maat kunnen bieden.

20211223 dsc 3529

Onze kernwaarden

Onze waarden zijn een onderdeel van het InWork DNA. Deze waarden zijn samengesteld door onze eigen mensen en weerspiegelen alles waar InWork voor staat en wat wij belangrijk vinden.

DOORZETTER. Kan niet, kennen we niet. Alles is mogelijk, zolang je maar lef hebt en er hard voor werkt. We helpen en halen het beste uit elkaar en zoeken altijd naar nieuwe kansen en groei.

ENERGIEK. Een groep sympathieke en energieke optimisten met een gezonde dosis werklust. Dat zorgt voor energie! En dankzij energie: ga je vooruit.

SAMEN. Oftewel; togetherness. We zijn integer en loyaal naar elkaar en de mensen met wie wij werken. We hebben respect voor elkaar, maar zijn ook kritisch en houden elkaar scherp. Wij doen het samen.

AMBITIEUS. IJverig, verder willen komen en gedreven. Wij leggen de lat hoog en stellen duidelijke doelen: realistische doelen, maar wel waarvoor we moeten knokken.

20211223 dsc 3613

Onze cultuur

Het hebben van zinvol werk is op een duurzame manier van invloed op de mate waarin iemand werkgeluk ervaart. Werk is dus serious business, en juist daarom vinden wij het belangrijk dat al onze InWorkers energie uit hun werk halen.

Daarnaast houden wij van transparantie; wij zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Zo weten alle betrokkenen precies waar ze aan toe zijn.

Diversiteit/Duurzaamheid
good vibes only inwork werkgeluk

michael yedidya

Michael Yedidya

Eigenaar & Algemeen Directeur

Neem contact met ons op

Op onze website is heel wat informatie te vinden over onze diensten en over de carrièremogelijkheden bij InWork. Heb je nog vragen of opmerkingenLaat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

terug naar boven