InWork in beeld

Werken bij InWork

Mensen hebben het vaak over het ‘InWork-gevoel’. Een gevoel is moeilijk te omschrijven, maar zet één stap binnen ons pand en je weet waar we het over hebben.

Bij InWork hechten we er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kan laten zien. InWorkers zijn betrokken bij elkaar, er is een open sfeer en er zijn geen drempels.

Energiek, lef, betrokken & ambitieus: dat is InWork.

inworkers in vergadering werken bij inwork

Lees meer over onze carrièremogelijkheden

“InWork is voor mij een warm bad vol energieke bruisballen. Vanaf moment één werd ik met vertrouwen in de groep opgenomen en al snel werd het een plek waar ik volledig mijzelf kon zijn. Aspecten die voor mij het belangrijkst zijn in een baan; collegialiteit, een open sfeer, vrijheid en diversiteit, zie ik bij InWork op de werkvloer overal terug.”

Claudia Lucassen
Teamleider Campus
collega inwork campus

Duurzaam Werkgeluk 

Wij geloven dat de mate waarin iemand werkgeluk ervaart, bepalend is voor de kwaliteit en duurzaamheid van de verbinding. Daarom investeren wij in onze mensen, onze InWorkers.
Daarom zetten wij graag die extra stap vanuit onze purpose:
Succes op basis van duurzaamheid en werkgeluk voor alle professionals.

Wij doen er alles aan om een diverse en inclusieve cultuur te realiseren waarin iedereen zich gehoord, gezien, gewaardeerd en vooral welkom voelt.

Werkgeluk is volgens InWork de mate waarin iemand zich duurzaam prettig voelt en tevreden is met het eigen werkende leven als geheel.

duurzaam werkgeluk werken bij inwork
Wat InWork bijzonder maakt

No-nonsense & gewoon: doen!

InWork staat voor open, sociaal en eerlijk. ‘Doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

En over groei gesproken…

InWork is een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Wij zijn er voor onze medewerkers en samenwerken staat voorop. Uiteraard verwachten wij van jou teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief!

20211223 dsc 3502
20211223 dsc 3613

Contact opnemen

Meer weten over werken bij InWork? Neem contact met ons op!

FAQ

Antwoorden op belangrijke vragen

Het hoofdkantoor van InWork bevindt zich in Amsterdam. Daarnaast werken wij ook vanuit onze regiokantoren in Zwolle en Rotterdam.  Aangezien de locaties van onze opdrachtgevers zich verspreiden door heel Nederland (én daarbuiten), hebben wij voor centraal gelegen vestigingen gekozen. Op deze manier kunnen wij een landelijke dekking garanderen aan onze klanten en medewerkers.

InWork is altijd op zoek naar Talent Sourcers, Recruiters, Accountmanagers en Fieldmanagers voor de verschillende (regio)kantoren. Ook zijn we regelmatig op zoek naar medewerkers voor onze ondersteunende afdeling, zoals Marketing & Communicatie, Backoffice, IT, Facilitair en Projectmanagement.  

Naast deze functies zijn er ook nog andere mogelijkheden binnen InWork. Wij willen onze medewerkers de groei en ontwikkeling bieden die zij nodig hebben. We staan voor no-nonsense en gewoon: doen. Dus heb je een uitdaging die je graag aan wil gaan of een idee wat je graag wil uitvoeren? InWork stimuleert dit; een goed idee is ten slotte niets waard zonder de uitvoering!  

Op het hoofdkantoor en de verschillende regiokantoren werken wij met 90 medewerkers.

Daarnaast hebben wij nog 500 IT- en Techniek-collega’s die werkzaam zijn bij één van de partners van InWork. Deze collega’s zitten verspreid door het hele land.

Laten we beginnen met een fantastisch kantoor (HQ) en veel leuke collega’s. Collega’s met wie je professioneel samenwerkt, en wat tegelijkertijd aanvoelt als vriendengroep. Wij zijn een hecht team en doen leuke dingen met elkaar.

  • Een greep uit onze overige secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • In ons bedrijfsrestaurant maakt onze Chief of Health & Happiness elke dag een heerlijke gezonde (soms wat minder gezonde) gratis lunch klaar
  • Lease-auto of NS-businesscard
  • Een Game Corner om even lekker te ontspannen tussen het werk. Hier vind je onder andere Playstations, een tafeltennistafel, pool, airhockey, dart en een flipperkast
  • Een opleidingsbudget om aan de slag te gaan met opleidingen, trainingen en certificaten

Alvast een kijkje nemen in onze Game Corner of weten hoe onze healthy lunch eruitziet? Loop alvast een rondje door ons pand via Google Streetview!

InWork is een arbeidsbemiddelaar binnen de IT en techniek. Dit houdt in dat wij opdrachtgevers en medewerkers vinden en verbinden.

Bij detachering wordt een werknemer ‘uitgeleend’ of ‘verhuurd’ aan een derde partij. Deze partij wordt dan gezien als de opdrachtgever; de uitlenende partij wordt gezien als werkgever. De gedetacheerde werknemer zal bij de opdrachtgever op locatie werken, en heeft een contract bij de detacheerder. Anders dan bij uitzenden vaak het geval is, gaat het bij detacheren meestal om langere periodes, van minimaal een aantal maanden.

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen met onze Corporate Recruiter. Dit kan via bovenstaand formulier. Onze Corporate Recruiter kan jou alles vertellen over de verschillende functies en mogelijkheden binnen InWork.

terug naar boven