Carrière

IT carrières

Er zijn veel mogelijkheden binnen de ICT en de IT-branche, maar wat past nou écht bij je? Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen om zo jouw ideale (nieuwe) job te vinden. We gaan voor jou op zoek naar een baan op niveau, met uitdaging én met toekomstperspectief.

personen aan het werk achter dubbele computerschermen

Veel mogelijkheden

Een groot netwerk van partners met innovatieve en unieke projecten.

Persoonlijke aandacht

Aandacht voor jouw groei, vitaliteit en loopbaanontwikkeling.

Zekerheid

Een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

Welke uitdaging past bij jou?

InWork is altijd op zoek naar startende IT’ers en ervaren IT-/ICT-professionals en talenten om aan de slag te gaan bij één van onze partners. De omgevingen verschillen en we hebben een grote diversiteit aan opdrachten bij commerciële corporate organisaties, overheidsinstellingen en multinationals. Dankzij ons netwerk aan opdrachtgevers is er voor jou als IT-professional dus veel mogelijk. Ontdek je ambities bij verschillende bedrijven en doe ervaring op met verschillende IT-infrastructuren. Uiteraard helpen wij je om jouw (vak)kennis aantoonbaar te maken aan de hand van certificeringen en trainingen. Alles wat jij nodig hebt voor jouw volgende stap. Bijvoorbeeld een stap in de richting van Support & Ondersteuning, Werkplekbeheer, Systeembeheer, Netwerkbeheer of Cloud Engineer.

cinema lightbox met de tekst you got this nieuwe uitdaging
Daarom kies je voor InWork

Opleiding & Begeleiding

Het IT-vak is dynamisch en uitdagend en de mogelijkheden binnen IT/ICT zijn oneindig. Dit betekent ook dat de ontwikkelingen binnen de IT razendsnel gaan. Educatie is daarom belangrijk. Wij helpen je om jouw (vak)kennis aantoonbaar en up-to-date te houden aan de hand van certificaten en trainingen. De begeleiding die onze Fieldmanagers jou bieden zorgt ervoor dat het talent in jou naar boven komt drijven. Uiteraard moet je wel zelf initiatief nemen en kansen grijpen.

vier personen juichen bij vervullen van it vacatures
Daarom kies je voor InWork

Groot & divers netwerk

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar zowel startende als ervaren IT-professionals. De werkomgeving waar je als IT’er komt te werken kan variëren van commerciële corporate organisaties tot overheidsinstellingen en multinationals. Dankzij ons netwerk is er voor jou als InWorker veel mogelijk. Ontdek je ambities door ervaring op te doen bij verschillende bedrijven en maak kennis met diverse IT-infrastructuren.

20220125 dsc 4548
zes blij kijkende personen overleggen aan een vergadertafel

Wij komen graag met jou in contact

Wil jij de mogelijkheden bij InWork bespreken of heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

FAQ

Antwoorden op belangrijke vragen

Wat je gaat verdienen hangt uiteraard af van de functie die je uitvoert. Daarnaast spelen werkervaring, kennis en opleiding(en) hierin een grote rol. Neem eens een kijken op onze carrièrepagina’s voor Servicedesk Medewerker, Werkplekbeheer, Systeembeheer, Netwerkbeheer en Cloud Engineer. Hier vind je meer informatie en de passende salarissen per functie.

Detachering houdt in dat jij als werknemer wordt uitgeleend aan een derde partij, meestal de opdrachtgever. Voor jou als gedetacheerde biedt dat heel wat voordelen. Zo heb je binnen detachering veel vrijheid en afwisseling. Als gedetacheerde krijg jij de kans om bij veel verschillende bedrijven aan de slag te gaan. Ondanks dat afwisseling mogelijk is, houd je wel de zekerheid van je vaste contract en salaris. Dus ook al stopt bijvoorbeeld een project vóór de contractuele einddatum, als gedetacheerde ben jij verzekerd van een vast inkomen.

Daarnaast biedt het netwerk van InWork grote voordelen. Veel grote (internationale) bedrijven werken samen met detacheerders, waardoor het lastig is om er op eigen houtje binnen te komen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij bij InWork voor jou deuren openen die anders waarschijnlijk gesloten zouden blijven.

Wil je weten of detachering iets voor jou is? Lees er hier meer over.

Doordat InWork binnen verschillende disciplines werkzaam is en met veel verschillende partners samenwerkt, bevat ons aanbod uiteenlopende functies. Grote kans dus dat er een passende baan voor jou tussenzit!

Wel heeft InWork een aantal kernprofielen/vakgebieden binnen de IT/ICT waar wij ons voornamelijk op richten:

Ben je op zoek naar iets anders? Neem ook dan zeker contact met ons op. InWork heeft vaak meerdere toffe vacatures openstaan, dus wellicht zit er iets voor je tussen!

InWork beschikt over een groot netwerk van partners met toffe opdrachten en daarnaast bieden wij volop kansen voor ontwikkeling. Maar waarin wij ons bovenal onderscheiden is onze aanpak. Bij InWork staan onze mensen, onze InWorkers, centraal. Wij streven naar Duurzaam Werkgeluk voor al onze medewerkers. Wij geloven dat de mate waarin iemand werkgeluk ervaart, bepalend is voor de kwaliteit en duurzaamheid van de verbinding. Sterker nog, deze elementen zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dus doen wij er alles aan om een diverse en inclusieve cultuur te realiseren waarin iedereen zich gehoord, gezien, gewaardeerd en vooral welkom voelt.

Mensen hebben het vaak over het ‘InWork-gevoel’. Een gevoel is moeilijk te omschrijven, maar zet één stap binnen ons pand en je weet waar we het over hebben. Kom een keertje langs op één van onze kantoren, wellicht ervaar jij hetzelfde en voel jij je hier (net als wij!) welkom en thuis!

terug naar boven