Nieuws & updates

InWork hoofdpartner Vrouwen in de Techniek

29 juni 2022 | 1 minuut | door lstam
InWork hoofdpartner Vrouwen in de Techniek

InWork hoofdpartner Vrouwen in de Techniek

Steeds meer (jonge) vrouwen kiezen voor de techniek, gelukkig! Toch blijft het aantal vrouwen nog ver achter vergeleken met mannen. Om deze reden heeft InWork zich als hoofdpartner aangesloten bij het platform Vrouwen in de Techniek. 

Vrouwen in de Techniek is het platform voor bedrijven, opleiders en vrouwen in de techniek. Samen met InWork slaan zij de handen in één om te werken aan een aantal waardevolle speerpunten:

  • Het verhogen van de doorstroom van jonge vrouwen op technische opleidingen naar het technisch werkveld
  • Het verhogen van het behoud van huidige techniekvrouwen binnen onze branche
  • Het verhogen van de instroom van nieuwe techniekvrouwen naar onze branche

De komende maanden zullen wij gezamenlijk werken aan deze speerpunten, waarbij samen wordt gewerkt met technische opleidingen, tips & tricks worden opgesteld voor het behoud van techniekvrouwen en worden er inspirerende verhalen gedeeld van huidige techniekvrouwen. Zo werken wij samen, aan méér vrouwen in de techniek.

Met de samenwerking met InWork verbinden wij ons aan een waardevolle speler binnen de technische branche, waarmee wij een positieve impact kunnen maken op het gebied van meer vrouwen in onze technische branche. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar onze samenwerking.

Marjorie Woudenberg, oprichter Vrouwen in de Techniek
vrouwen in techniek
terug naar boven