Nieuws & updates

Verhuizing hoofdkantoor InWork

13 september 2022 | 2 minuten | door lstam
Verhuizing hoofdkantoor InWork

Na 6 jaar in ons kantoor aan de Johan Huizingalaan is het tijd voor een nieuwe stap. Deze maand verhuizen we ons hoofdkantoor naar de Joan Muyskenweg. We verruilen ons huidige pand voor een prachtige kantoorruimte van 1300 m2 met een dakterras van 300 m2, in een deel van het stoere en industriële hoofdkantoor van modebedrijf G-Star.

We gaan gefaseerd verhuizen. Begin september gaan de eerste teams over. Zij zorgen er alvast voor dat alles klaarstaat en werkt. Eind september komen de overige teams, pakken we de laatste dozen uit en is InWork officieel verhuisd.

Een verhuizing is uiteraard een hele operatie. Alles is echter uitstekend voorbereid waardoor onze opdrachtgevers, kandidaten en collega’s geen hinder zullen ondervinden en de werkzaamheden gewoon doorgaan zoals iedereen van ons gewend is. Een nieuw kantoor, maar de essentie van InWork blijft hetzelfde: het verbinden en inspireren van partners en professionals.

Nieuw kantoor, nieuwe kansen

Een nieuw kantoor biedt ook nieuwe kansen. Op de nieuwe locatie zitten we op één verdieping, daardoor blijven de lijntjes tussen de verschillende afdelingen kort. Ook hebben we kritisch naar de indeling gekeken, zodat we het beste uit de teams kunnen halen. Want daar staan we voor: duurzaam werkgeluk. Hoe en waar je zit, draagt daar uiteraard aan bij.

Nieuw adres

Het nieuwe pand staat aan de Joan Muyskenweg 37, slechts 9 km verder van de huidige locatie, gesitueerd langs de A10 in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

InWork
Joan Muyskenweg 37
1114 AN Amsterdam

We hopen onze medewerkers, opdrachtgevers, kandidaten en partners snel welkom te heten in het nieuwe kantoor. Een officiële uitnodiging hiervoor volgt binnenkort!

terug naar boven