Wij zijn InWork Techniek

Wij vinden, ontwikkelen en leiden onze medewerkers op. Wij werven enthousiaste technici en helpen hen bij het vinden van een uitdagende baan. We gaan op zoek naar de perfect match tussen medewerkers en werkgever. Door de inzet van onze mensen creëren wij herkenbare waarden bij onze partners.
Ik zoek een baanIk zoek personeel
Carrièremogelijkheden

Sinds de start van InWork Techniek hebben wij maar één doel voor ogen: jou gelukkig maken in je werk en je verder helpen in jouw ontwikkeling. De trajecten op maat van InWork Techniek bieden de uitkomst om voor jou de perfecte job te vinden. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken: een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

Voor opdrachtgevers

InWork Techniek is één van de beste partners als het aankomt op het vinden en verbinden van getalenteerde techniek professionals. De vier InWork regiokantoren geven ons de kans om op nationaal niveau technische bedrijven te helpen met het oplossen van personele vraagstukken. We leveren maatwerk, met uw bedrijfsdoelen als startpunt van onze samenwerking.

Daarom kies je voor InWork Techniek

Betrokken en persoonlijk

Wij zijn een loyale partner en werkgever. Wij zijn er voor onze mensen: voor nu, maar ook voor de lange termijn. Ons doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan. We denken graag mee, maar staan altijd dichtbij onszelf. Open en eerlijk.

Kennis en ervaring

Door jaren ervaring is onze dienstverlening steeds verder gegroeid en doorontwikkeld. Wij veranderen mee met de constant bewegende markt en willen hierin vernieuwd zijn. Wij geven graag advies en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Z

Recht door zee

Afspraak is afspraak. Geen valse beloftes. Wij zijn duidelijk in onze communicatie en houden de lijntjes kort. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

 

Breed netwerk

Wij hebben een groot netwerk aan technische professionals en technische partners. Hierdoor zijn wij goed in staat de juiste matches te maken.

Meest bekeken vacatures
BIM-coördinator

BIM-coördinator

Ken jij Revit op je duimpje? Bewaar jij het overzicht? Word BIM-coördinator!

Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst

Als Monteur Technische dienst werken aan het grote machinepark van één van de grootste koffieproducenten van Nederland!

Projectleider Bouw

Projectleider Bouw

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie in de bouw? Heb jij ervaring met leidinggeven? En projectleiding? Dan is dit de baan voor jou!

Een aantal van onze prachtige opdrachtgevers

Neem contact met ons op.

Wil je eens vrijblijvend met ons in contact komen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de technische branche? Bel of mail ons gerust, of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.