IT-/ICT-detachering

Bij IT-detachering gaat het kort gezegd om het ‘uitlenen’ of verhuren van werknemers aan een derde partij, in de meeste gevallen de opdrachtgever. Heeft u behoefte aan tijdelijke projectondersteuning of verwacht u extra capaciteit nodig te hebben op periodieke piekmomenten? Dan is IT-detachering het overwegen waard. Oók als uw voorkeur eerder uitgaat naar langdurige inzet van IT-professionals. Kortom, voor detachering van IT-/ICT-professionals bent u bij InWork aan het juiste adres!

werkplekbeheer 3

Het grote voordeel van IT-detachering voor uw organisatie

Dankzij onze ruime ervaring als ICT-detacheringsbureau kunt u met elk IT-capaciteitsvraagstuk bij ons terecht. Wij gaan met u in gesprek over de vraag achter de vraag, zodat wij u van een gedegen en integraal advies kunnen voorzien. Of het nu gaat om een tijdelijk project, (on)verwachte seizoensdrukte of (semi-)permanente inzet van IT-personeel: IT-detachering is ons vak! Dus wat uw vraag of behoefte als opdrachtgever ook is, wij vertalen deze naar de juiste (maatwerk)oplossing. Dat betekent ontzorging voor u, waardoor u kunt blijven doen waar u goed in bent: uw core business.

servicedesk 6
bim specialist

InWork als uw businesspartner voor detachering

Het IT-landschap verandert continu en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Dus is het belangrijk om de juiste route te kiezen voor uw IT-vraagstukken. Bent u op zoek naar IT-support of extra capaciteit op het gebied van IT-servicedesk? Met meer dan vijftien jaar ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om u als opdrachtgever blijvend te ontzorgen en te verrassen. Bijkomend voordeel is onze landelijke dekking: wij bedienen ons netwerk van opdrachtgevers namelijk vanuit vier regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Waar uw bedrijf zich ook bevindt, wij leveren het maatwerk dat u nodig heeft. Met uw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt van onze samenwerking.

visual blog detacheren

Recruitment van IT-personeel

Vanwege onze online presence op social media en andere platformen worden de recruiters van InWork IT makkelijk herkend en benaderd. Door middel van automated en targeted sourcing zijn onze recruitmentprofessionals in staat om de juiste IT-kandidaten voor uw organisatie snel uit de markt te halen. Daarnaast beschikken onze recruiters over IT-kennis en werken zij samen met IT-accountmanagers om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Aangezien wij veel effort steken in het optimaliseren van onze candidate experience, kiezen steeds meer IT-kandidaten voor InWork. Bovendien komen wij via Campus Recruitment al in een vroeg stadium in contact met de doelgroep. Wij volgen de IT-studenten gedurende hun opleiding, zodat wij een goed beeld krijgen van hun ambities en waar zij die kunnen waarmaken.

tim van der kuip cps2x8jyms8 unsplash 2 980x653
cloud engineer 2

Workforce upskilling dankzij detachering

Wij brengen u in contact met de beste high-skilled IT-professionals voor het oplossen van uw personeelsvraagstuk. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kennis en kunde van deze specialisten up-to-date blijft. Met elke InWorker stellen wij een persoonlijk ontwikkelplan op met heldere doelstellingen op het gebied van opleiding, training, certificering en coaching. Ook het faciliteren van deze ontwikkeldoelen nemen wij u uit handen. Zo bent u verzekerd van IT-specialisten die zich continu blijven ontwikkelen en heeft u altijd de juiste kennis en skills in huis op het gebied van:

 • Service & Support
 • Systeembeheer
 • Netwerkbeheer
 • Cloud Engineering
 • Servicemanagement
3.start

Learning & Development bij IT-detachering

Zijn onze IT-professionals eenmaal bij u aan de slag, dan bent u vanaf dag één getuige van de toegevoegde waarde van onze manier van werken. Ervaren gedetacheerde medewerkers vormen zich snel een beeld van de situatie en willen graag meteen aan het werk. Maar ook InWorkers die voor het eerst op detacheringsbasis gaan werken leveren van meet af aan een substantiële bijdrage aan uw bedrijfsvoering; daar bereiden wij ze namelijk op voor. Daarnaast zorgen wij ervoor dat hun kennis up-to-date blijft door middel van training, certificering, opleiding en coaching. Voor zowel gedetacheerde IT-professionals als voor uw eigen IT-personeel verzorgen wij de volgende trainingen:

 • Servicedeskvaardigheden & Hospitality
 • Inzicht in houding en gedrag op basis van DISC
 • Feedback geven en ontvangen
 • ITIL 4-training en -certificering
 • Upgrade van ITIL v3- naar ITIL 4-certificering
 • Maatwerk-onboardingsprogramma’s
pexels rodnae productions 7092615
FAQ

FAQ

Bent u op zoek naar vervanging van uw eigen medewerker die afwezig is vanwege ziekte of verlof? Of is er binnen uw organisatie (tijdelijk) behoefte aan extra kennis of capaciteit: ICT-detachering maakt het mogelijk. Wij kennen de arbeidsmarkt, onze opdrachtgevers en onze specialisten als geen ander. Hierdoor zorgen wij voor een goede match op basis van kennis, kunde en cultural fit. Dankzij specialistisch recruitment van IT-personeel zijn wij in staat om u voor te stellen aan kandidaten die ook qua persoonlijkheid passen binnen uw bedrijfscultuur.

Als u kiest voor ICT-detachering via InWork, dan heeft u geen omkijken naar zaken als werving, selectie, arbeidsovereenkomsten en uitbetaling. Zo plukt u de vruchten van ons uitgebreide netwerk van specialisten, en daarnaast ontzorgen wij u wat betreft personeelsadministratie (zoals loon, pensioen, opleiding, werkgeverslasten, doorbetaling tijdens ziekte en vakantie). En er is meer, zoals onze vlotte en soepel verlopende procedures op het gebied van recruitment, afspraken en onboarding. Bovendien is er de mogelijkheid om de specialist uiteindelijk zelf in dienst te nemen. Kortom: via detachering haalt u alleen de allerbeste medewerkers in huis!

ICT-detachering via InWork betekent ook: het gemak van snel op- én afschalen. Het kan immers zijn dat dingen anders gaan dan gepland en u ineens behoefte heeft aan geschoold IT-personeel. Andersom kan ook: wanneer een project onverhoopt eerder stopt of als u zich genoodzaakt ziet om af te schalen, ook dan is detachering voor u een veilige keuze. Detacheringsovereenkomsten zijn namelijk tussentijds opzegbaar. En het allerfijnste is dat u zich over de gedetacheerde IT-specialist in kwestie geen zorgen hoeft te maken. Als formeel werkgever zorgen wij voor een vervangende opdracht, waardoor er altijd de zekerheid is van inkomen.

terug naar boven