Dienstverlening

De mogelijkheden van detachering voor uw organisatie

19 februari 2021 | 4 minuten | door lstam
De mogelijkheden van detachering voor uw organisatie

Slaan we de Van Dale erop na, dan wordt detachering gedefinieerd als ‘tijdelijk elders indelen of tewerkstellen’. Wikipedia trapt af met ‘het uitlenen van werknemers aan een derde partij’ en vervolgt met een aantal verschillen tussen detacheren en uitzenden. Kortom: zoveel sites, zoveel definities. Laten we het daarom eens hebben over wat detachering via InWork kan betekenen voor uw organisatie. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, vandaar dat wij beginnen met een eerste selectie. 
 

1. De beste match dankzij detachering

Of het nu gaat om de vervanging van uw eigen medewerker die afwezig is vanwege ziekte of verlof, of om een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit: detachering maakt het mogelijk. Als  detacheringsorganisatie kennen wij de markt, onze opdrachtgevers en onze specialisten als geen ander. Hierdoor bent u niet alleen qua kennis en kunde verzekerd van een goede match. Wij letten ook op de cultural fit en stellen u voor aan een kandidaat die ook qua persoonlijkheid past bij uw bedrijfscultuur.

2. Een soepele procedure dankzij detachering 

Van werving & selectie via arbeidsovereenkomst tot uitbetaling: kiest u voor detachering, dan heeft u hier geen omkijken naar. Op deze manier profiteert u niet alleen van ons uitgebreide netwerk van specialisten, maar ook van ontzorging op het gebied van personeelsadministratie (zoals loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding, doorbetaling tijdens ziekte en vakantie). En dat merkt u. Met name aan onze vlotte en soepel verlopende procedures. Zowel op het gebied van recruitment als op het vlak van afspraken en onboarding

3. Het gemak van snel op- én afschalen dankzij detachering

Soms lopen dingen anders dan gepland en heeft u op korte termijn één of meerdere specialisten nodig. Dan kan detachering uitkomst bieden. Maar ook als een project onverhoopt eerder stopt of als u genoodzaakt bent om vanwege een andere reden af te schalen, is detachering voor u een veilige keuze. Een detacheringsovereenkomst is namelijk tussentijds opzegbaar. Over de gedetacheerde in kwestie hoeft u zich overigens geen zorgen te maken: deze blijft verzekerd van inkomen (InWork is immers formeel werkgever) én wij zorgen voor een vervangende opdracht.  

4. Meteen up-and-running dankzij detachering 

Een voordeel waarvan u de toegevoegde waarde vanaf dag één merkt, is dat gedetacheerde professionals direct operationeel inzetbaar zijn. Zeker als het gaat om medewerkers die al ervaring hebben met deze manier van werken. Zij zijn gewend om zich snel een beeld te vormen van de situatie en willen graag meteen aan de slag. Maar ook InWorkers die voor het eerst op detacheringsbasis gaan werken zullen van meet af aan een substantiële bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering; daar bereiden wij ze namelijk op voor. 

5. Altijd de juiste skills in huis dankzij detachering

Behalve dat wij ervoor zorgen dat u in contact komt met de beste specialisten voor het oplossen van uw personeelsvraagstuk, zorgen wij er ook voor dat de kennis en kunde van onze specialisten up-to-date blijven. Zo stellen we met elke InWorker een persoonlijk ontwikkelplan op met heldere doelstellingen als het gaat om opleiding, training, certificering en coaching. En daar blijft het niet bij, want ook het faciliteren van deze ontwikkeldoelen nemen wij u uit handen. Zo kunnen onze specialisten zich continu blijven ontwikkelen en bent u ervan verzekerd dat u altijd de juiste kennis en skills in huis heeft. Een echte win-win dus! 

Benieuwd wat InWork voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op!

terug naar boven