De mogelijkheden van detachering voor uw organisatie

Slaan we de Van Dale erop na, dan wordt detachering gedefinieerd als ‘tijdelijk elders indelen of tewerkstellen’. Wikipedia trapt af met ‘het uitlenen van werknemers aan een derde partij’ en vervolgt met een aantal verschillen tussen detacheren en uitzenden. Kortom: zoveel sites, zoveel definities. Laten we het daarom eens hebben over wat detachering via InWork kan betekenen voor uw organisatie. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, vandaar dat wij beginnen met een eerste selectie. 
 
1. De beste match dankzij detachering 
Of het nu gaat om de vervanging van uw eigen medewerker die afwezig is vanwege ziekte of verlof, of om een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit: detachering maakt het mogelijk. Als  detacheringsorganisatie kennen wij de markt, onze opdrachtgevers en onze specialisten als geen ander. Hierdoor bent u niet alleen qua kennis en kunde verzekerd van een goede match. Wij letten ook op de cultural fit en stellen u voor aan een kandidaat die ook qua persoonlijkheid past bij uw bedrijfscultuur.
 
2. Een soepele procedure dankzij detachering 
Van werving & selectie via arbeidsovereenkomst tot uitbetaling: kiest u voor detachering, dan heeft u hier geen omkijken naar. Op deze manier profiteert u niet alleen van ons uitgebreide netwerk van specialisten, maar ook van ontzorging op het gebied van personeelsadministratie (zoals loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding, doorbetaling tijdens ziekte en vakantie). En dat merkt u. Met name aan onze vlotte en soepel verlopende procedures. Zowel op het gebied van recruitment als op het vlak van afspraken en onboarding

3. Het gemak van snel op- én afschalen dankzij detachering 
Soms lopen dingen anders dan gepland en heeft u op korte termijn één of meerdere specialisten nodig. Dan kan detachering uitkomst bieden. Maar ook als een project onverhoopt eerder stopt of als u genoodzaakt bent om vanwege een andere reden af te schalen, is detachering voor u een veilige keuze. Een detacheringsovereenkomst is namelijk tussentijds opzegbaar. Over de gedetacheerde in kwestie hoeft u zich overigens geen zorgen te maken: deze blijft verzekerd van inkomen (InWork is immers formeel werkgever) én wij zorgen voor een vervangende opdracht.  

4. Meteen up-and-running dankzij detachering 
Een voordeel waarvan u de toegevoegde waarde vanaf dag één merkt, is dat gedetacheerde professionals direct operationeel inzetbaar zijn. Zeker als het gaat om medewerkers die al ervaring hebben met deze manier van werken. Zij zijn gewend om zich snel een beeld te vormen van de situatie en willen graag meteen aan de slag. Maar ook InWorkers die voor het eerst op detacheringsbasis gaan werken zullen van meet af aan een substantiële bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering; daar bereiden wij ze namelijk op voor. 

5. Altijd de juiste skills in huis dankzij detachering 
Behalve dat wij ervoor zorgen dat u in contact komt met de beste specialisten voor het oplossen van uw personeelsvraagstuk, zorgen wij er ook voor dat de kennis en kunde van onze specialisten up-to-date blijven. Zo stellen we met elke InWorker een persoonlijk ontwikkelplan op met heldere doelstellingen als het gaat om opleiding, training, certificering en coaching. En daar blijft het niet bij, want ook het faciliteren van deze ontwikkeldoelen nemen wij u uit handen. Zo kunnen onze specialisten zich continu blijven ontwikkelen en bent u ervan verzekerd dat u altijd de juiste kennis en skills in huis heeft. Een echte win-win dus! 

Benieuwd wat InWork voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Deborah

Deborah

dpluijmaekers@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Oud Artikel

Als InWork blijven wij graag bij de tijd, hieronder kan je dan ook onze nieuwe artikelen vinden!. Onze website is vernieuwd, maar wij hebben wel onze oude artikelen overgenomen van onze vorige website.

De plaatjes en layout kunnen missen, toch lezen? Klik hier

Meer Nieuws-items

Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Esther is sinds juni 2019 in dienst bij InWork Techniek en werkt als Werkstroombeheerder voor Liander. Met een mbo-opleiding Bedrijfsadministratie op zak lag een technische carrière niet echt voor de hand. Toch is Esther 20 jaar geleden via haar BBL-plek de techniek...

Lees meer
Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Wist jij dat zelfvertrouwen op de werkvloer bijdraagt aan jouw (werk)geluk? Een gezonde dosis zelfvertrouwen werkt namelijk positief door in je werk. Want als je gelooft in je eigen kunnen, toon je initiatief en pak je nieuwe dingen makkelijker op. Dit geeft een goed...

Lees meer
Wat je kunt leren van gamen? Kevin legt het uit!

Wat je kunt leren van gamen? Kevin legt het uit!

Het is een echte trend aan het worden: het benoemen van je game-ervaring op je cv. Omdat dit laat zien dat je resultaatgericht, sociaal vaardig en creatief bent, bijvoorbeeld. Nu waren wij heel benieuwd hoe onze eigen gamende InWorkers hier tegenaan kijken; welke...

Lees meer