Technische detachering

De definitie van technische detachering kunnen we in het kort omschrijven als het verhuren of uitlenen van werknemers aan een derde partij, vaak de opdrachtgever. Verwacht u tijdelijke projectondersteuning nodig te hebben of heeft u behoefte aan extra capaciteit voor drukke periodes? Technische detachering is een mooie oplossing voor zowel korte als langdurige inzet van techneuten en engineers. Dus overweegt u een flexibele manier van het inzetten van technisch personeel? Dan kunt u rekenen op InWork!

pexels emmanuel ikwuegbu 8005400

Technische detachering biedt voordelen voor uw organisatie

Inmiddels beschikken wij over meer dan vijftien jaar ervaring als technisch detacheringsbureau. Dus om welk capaciteits- of personeelsvraagstuk u ook kampt, wij zijn de sparringpartner die u zoekt. Omdat wij de vraag achter de vraag achterhalen, zijn wij in staat om niet alleen een antwoord te geven op uw vraag, maar ook een oplossing voor uw probleem. Of het nu gaat om een tijdelijk project, (on)verwachte seizoensdrukte of (semi-)permanente inzet van technisch personeel: technische detachering is ons vak! Dus naar welke maatwerkoplossing of integraal advies u ook op zoek bent als opdrachtgever, bij ons vindt u de ontzorging die u nodig heeft. Zodat u de focus kunt blijven leggen waar deze hoort: bij uw core business.

constructiebankwerker 2
pexels gustavo fring 4254168

InWork als uw businesspartner voor technische detachering

De wereld van de techniek is altijd in beweging. Sterker nog, binnen het technisch werkveld is verandering de enige constante. Dus als het gaat om de inzet van flexibel technisch personeel, is het belangrijk dat er een goede match is tussen professional en opdrachtgever. Daarnaast is het van belang dat de kennis van de technisch professional up-to-date blijft gedurende de hele opdracht. Bent u op zoek naar monteurs, Werktuigbouwkundigen, BIM Modelleurs of andere techneuten? Bij InWork beschikken we over een groot netwerk en de juiste arbeids(markt)kennis om u als opdrachtgever blijvend te ontzorgen en te verrassen. Extra voordeel is dat wij altijd in de buurt zijn: wij bedienen ons landelijke netwerk van opdrachtgevers namelijk vanuit vier regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, wij bieden het maatwerk dat u nodig heeft. Met uiteraard uw bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt van ons partnership.

2

Recruitment van technisch personeel

Dankzij onze aanwezigheid op social media en andere platformen zijn de recruiters van InWork Techniek IT makkelijk te herkennen en benaderen. Wij zetten onder andere automated en targeted sourcing in om zo de juiste technisch professionals voor uw organisatie uit de markt te halen. Daarnaast beschikken onze recruiters over de juiste vakkennis en werken zij samen met accountmanagers om op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Gelet op de effort die wij steken in het optimaliseren van onze candidate experience, zien we dat steeds meer techneuten en engineers kiezen voor InWork.

mechanisch monteur 3
mechanisch monteur 1

Workforce upskilling dankzij technische detachering

Nadat wij u in contact hebben gebracht met de juiste professionals, is het zaak dat de kennis en kunde van deze specialisten up-to-date blijft. Met elke InWorker – van trainee tot en met senior – stellen wij een persoonlijk ontwikkelplan op met heldere doelstellingen op het gebied van opleiding, training, certificering en coaching. Zo bent u verzekerd van technisch specialisten die zich continu blijven ontwikkelen en heeft u altijd de juiste kennis en skills in huis op het gebied van onder meer:

  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek
  • BIM
  • Werktuigbouw
operator 1
technisch ingenieur 3

Learning & Development bij technische detachering

Vanaf dag één merkt u welke toegevoegde waarde onze manier van werken heeft. Een ervaren gedetacheerde medewerker vormt zich snel een beeld van de situatie en kan gelijk aan het werk. InWorkers die voor het eerst op detacheringsbasis gaan, bereiden wij hier goed op voor. Zo bent u ervan verzekerd dat ook zij van meet af aan een substantiële bijdrage aan uw bedrijfsvoering leveren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kennis van onze techneuten up-to-date blijft door middel van training, certificering, opleiding en coaching. Voor zowel gedetacheerde technisch professionals als voor uw eigen technisch personeel verzorgen wij de volgende trainingen:

  • Inzicht in houding en gedrag op basis van DISC
  • Feedback geven en ontvangen
  • Vakgerelateerde certificeringen zoals VCA
  • Maatwerk-onboardingsprogramma’s (zoals de Timmer-bootcamp en de Cool-bootcamp voor Koelmonteurs)

Een aantal van deze trainingen komt ook terug in ons BIM-Traineeship.

pexels rodnae productions 7092615
FAQ

FAQ

Iedere organisatie krijgt ermee te maken: één of meerdere medewerkers zijn afwezig vanwege ziekte, verlof, door- of uitstroom. U bent op zoek naar vervanging. Ander scenario: binnen uw organisatie is een (tijdelijke) behoefte ontstaan aan extra kennis of capaciteit. Op welke manier uw vraag of behoefte ook is ontstaan: technische detachering van InWork maakt het mogelijk. Met onze kennis van de (arbeids)markt, weten wij altijd de juiste specialist te matchen aan uw organisatie. Wij maken deze keuze op basis van zowel kennis en kunde als cultural fit. Dit betekent dat wij dankzij specialistisch recruitment van technisch personeel in staat zijn om u voor te stellen aan kandidaten die ook qua persoonlijkheid passen bij uw bedrijfscultuur.

Kiezen voor technische detachering via InWork houdt in dat u niet hoeft om te kijken naar zaken als werving, selectie, arbeidsovereenkomsten en uitbetaling. OP deze manier plukt u de vruchten van ons uitgebreide netwerk van specialisten, en daarnaast ontzorgen wij u op het gebied van personeelsadministratie (zoals loon, pensioen, opleiding, werkgeverslasten, doorbetaling tijdens ziekte en vakantie). Verder kunt u altijd terugvallen op onze vlotte en soepel verlopende procedures op het gebied van recruitment, afspraken en onboarding.

Een partnership met InWork Techniek biedt ook als voordeel dat u snel en flexibel kunt op- én afschalen. Niet alles verloopt immers altijd volgens plan, dus de vraag naar (extra) gekwalificeerd technisch personeel kan ineens ontstaan. Of andersom: een project eindigt onverhoopt eerder dan gepland en u denkt aan afschalen. In al deze gevallen is technische detachering voor u een veilige keuze. Overeenkomsten betreffende technische detachering zijn namelijk tussentijds opzegbaar. Daarbij is het voor u een geruststellende gedachte dat u zich over de gedetacheerde techneut/engineer geen zorgen hoeft te maken. Vanuit onze rol als formeel werkgever zorgen wij voor een vervangende opdracht, waardoor de specialist altijd de zekerheid houdt van inkomen.  

terug naar boven