Traineeships Techniek

Launchpad naar Succes – Word BIM Baas met het InWork Academy Traineeship: BIM-Modelleur

27 juli 2023 | 3 minuten | door Silver Apperloo
Launchpad naar Succes – Word BIM Baas met het InWork Academy Traineeship: BIM-Modelleur

Wil jij een BIM-Baas worden en carrière maken als BIM-modelleur? Het InWork Academy Traineeship: BIM-Modelleur biedt jou de perfecte mogelijkheid om essentiële vaardigheden te ontwikkelen bij vooraanstaande bedrijven en je carrièrekansen in de bouw- en infrastructuursector te vergroten. Lees snel verder en lanceer jouw carrière als BIM Baas!

Waarom zou je kiezen voor het traineeship BIM-modelleur?

Als ambitieuze professional wil je een vliegende start maken in de bouw- en infrastructuursector. Het kan echter een uitdaging zijn om bij gerenommeerde bedrijven aan de slag te gaan. Het InWork Academy Traineeship biedt jou de ideale gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen, je professionele netwerk uit te breiden en je te onderscheiden in deze competitieve industrie. Zie het als een lanceerplatform voor jouw carrière! Jij hebt de ambitie, wij regelen de rest.

De InWork Academy: Jouw launchpad naar Succes!

Stap in de wereld van mogelijkheden op de InWork Academy. Dit traineeship biedt een uitgebreid tweejarig programma dat bestaat uit trainingen, persoonlijke begeleiding en, natuurlijk, waardevolle praktijkervaring. Je wordt geplaatst op de juiste plek voor jou en krijgt de kans om te werken met de nieuwste BIM-technologieën en -processen. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salaris, een vast contract en andere secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak. Een vliegende start van jouw carrière!

Baas worden in BIM: Wat je leert tijdens het traineeship.

Het InWork Academy Traineeship is speciaal ontworpen om jou om te vormen tot een meesterlijke BIM-modelleur. Gedurende het programma ontwikkel je essentiële vaardigheden, zoals 3D-modellering, clash-detectie, samenwerking en communicatie. Met hands-on training en real-life projecten ben je klaar om elke uitdaging als BIM-modelleur met vertrouwen aan te gaan. Je leert de fijne kneepjes van het vak en wordt een expert in het gebruik van BIM-software en -methodieken.

Het is echt fijn dat je als het ware in een soort “bootcamp” wordt klaargestoomd met allemaal vaktechnische kennis om vervolgens daar gelijk mee aan de slag te gaan in het echte leven. – Andrea Salvi (Ex-trainee BIM-Modelleur)

Van Trainee naar BIM-Baas: Kansen en groei na het traineeship.

Na afronding van het Traineeship gaan er deuren wagenwijd voor je open. BIM-modelleurs met de juiste vaardigheden en expertise zijn zeer gewild in de bouw- en infrastructuursector. Met een sterke basis en het uitgebreide netwerk van InWork achter je, kun je rekenen op uitstekende carrièrekansen en groeimogelijkheden. Ontdek hier bijvoorbeeld welke deuren er voor jou open gaan na dit traineeship!

terug naar boven