dienstverlening

IT diensten

Of het nu gaat om tijdelijke projectondersteuning, extra capaciteit op piekmomenten of om langdurige inzet van IT-professionals: IT-detachering is een vak apart. En het is óns vak! Juist in deze tijd waarin het steeds lastiger wordt om goed IT-personeel aan te trekken, zijn wij er voor u. Wat uw vraag of behoefte als opdrachtgever ook is, wij vertalen deze naar de juiste (maatwerk)oplossing en een integraal advies. Heeft u op korte termijn behoefte aan IT-professionals of wilt u meer informatie over ICT-detachering? Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

twee personen voeren succesvolle sollicitatie met derde persoon

Detachering

Voor ons is IT-detachering meer dan alleen het koppelen van flexibel inzetbare ICT-professionals aan opdrachtgevers. Wij stellen ons op als uw businesspartner en zetten in op een duurzame samenwerking. Onze arbeidsmarktkennis en ons netwerk van IT-professionals delen wij graag met u. Hierdoor bent u niet alleen qua kennis en kunde verzekerd van een goede match. Wij letten ook op de cultural fit en stellen u voor aan een kandidaat die qua persoonlijkheid past bij uw organisatiecultuur. IT-detachering via InWork biedt u de ontzorging die u nodig heeft, zodat uw focus ligt waar deze hoort: bij uw core business. Meer informatie over IT-detachering via InWork vindt u via de knop hieronder.

IT Detachering
persoon die besluit te kiezen voor detachering in plaats van vaste job

Shared Service Center

Op het hoofdkantoor van InWork in Amsterdam is het Shared Service Center (SSC) gevestigd. Het Shared Service Center is het centrum van onze IT-dienstverlening, want het SSC faciliteert de volledige outsourcing voor diverse opdrachtgevers. Ongeacht de grootte van uw organisatie kan InWork het complete werkplekbeheer offsite van u overnemen. Ook leveren wij (aanvullend) ondersteuning en support. Dankzij ons Workforce Management-model bespaart u kosten, terwijl u tegelijkertijd uw klanttevredenheid verhoogt. Kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit staan voorop en afspraken/SLA’s kunnen worden gemaakt op basis van:

 • Beschikbaarheid
 • Customer Experience
 • Kwaliteit van oplossen
 • Ervaringsniveau van de medewerkers
vijf personen met headsets op werken op een servicedesk

Field Management

Bij ‘IT-recruitment’ en ‘ICT-detachering’ wordt vaak als eerste gedacht aan het vervullen van een openstaande vacature. Voor Field Management is een succesvolle match het begin van een langdurig partnership. Om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan de kritische bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers, is het noodzakelijk dat de kennis van onze IT-professionals up-to-date blijft. Onze Field Managers stellen een persoonlijk ontwikkelplan op met hun medewerker, waarbij de gestelde doelen aansluiten op wat uw organisatie nodig heeft om te excelleren. Daarnaast zijn onze Field Managers sparringpartner voor opdrachtgevers, managers en teamleiders. Of het nu gaat om (nieuwe) vacatures, strategisch advies, HR-vraagstukken, trainingen of diensten zoals outsourcing: uw Field Manager staat voor u klaar om de continuïteit van uw team of afdeling te waarborgen.

drie personen in een wedstrijdroeiboot tonen belang teamwork

Co-sourcing

Zelf voor een optimale bezetting zorgen van uw IT-Servicedesk, inclusief inwerktrajecten, kost vaak meer tijd dan gedacht. InWork is dé partner voor het leveren van een flexibele workforce, ook als het gaat om co-sourcing. Dit kan zowel on- als offsite, met of zonder volledige eindregie/verantwoordelijkheid. Bij deze manier van samenwerken houden wij namelijk grip op de bezetting van uw servicedesk, zodat u kunt blijven focussen op uw core business. Wat co-sourcing nog meer oplevert? Een greep uit de voordelen:

 • Optimale bezetting afgestemd op het call-aanbod
 • Mogelijkheid voor overflow naar ons Shared Service Center
 • Kostenreductie door verhoging efficiëntie
 • Inzicht performance via rapportages en dashboards
 • Quality coaching op het behalen van KPI’s en klanttevredenheid
 • Optimaliseren kennismanagement (road to digital transformation)
 • Mogelijkheden verkennen voor inzet chatbot en/of AI
 • Strategie- en kennisdeling
twee personen schudden handen in het bijzijn van twee anderen

Consultancy

InWork denkt mee en adviseert op het gebied van alle IT-vraagstukken wat betreft servicedeskdienstverlening, strategie, digitale transformatie en operationele efficiëntie. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Consultancy-, visie- en strategiesessies
 • Inrichting Customer Journey
 • Inrichting/optimalisatie van kennismanagement
 • Advies & inrichting Security/Informatiebeveiliging & Privacy
 • Ontwikkeling/begeleiding specialisten (in verandertrajecten) door trainers/coaches
wijzerplaat die aangeeft dat inwork heel efficiënt is

Campus recruitment

De missie van InWork Campus IT is: enerzijds studenten op weg helpen naar een succesvolle start van hun carrière en anderzijds opdrachtgevers van InWork voorzien van geschikte kandidaten. Campus IT fungeert hierbij als linking pin tussen onderwijsinstellingen, studenten en opdrachtgevers. Aan de hand van hun unieke Campus Toolkit stomen de campus consultants de studenten klaar voor hun stage of eerste baan. Hierdoor hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd van meer dan 9.000 toekomstige young professionals. Dankzij het gevarieerde aanbod van interactieve trainingen, workshops en events krijgt de persoonlijke ontwikkeling van deze studenten een extra boost. Meer informatie over campus recruitment vindt u op onze campus-pagina.

student met hoody en rugzak staat in lift
FAQ

Veelgestelde vragen

Het hoofdkantoor van InWork bevindt zich in Amsterdam. Daarnaast werken wij ook vanuit onze regiokantoren in Utrecht, Zwolle en Rotterdam. Aangezien de locaties van onze opdrachtgevers zich verspreiden door heel Nederland (én daarbuiten), hebben wij voor centraal gelegen vestigingen gekozen. Bent u op zoek naar detachering in de Randstad, IT detachering in Eindhoven, ICT detachering in Amsterdam of IT-personeel door heel Nederland? Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing. U bent van harte welkom op één van onze regiokantoren, en natuurlijk komen wij ook graag uw kant op! Vanzelfsprekend behoort een online (kennismakings)gesprek ook tot de mogelijkheden.

Bij detachering wordt een werknemer ‘uitgeleend’ of ‘verhuurd’ aan een derde partij. Deze partij wordt dan gezien als de opdrachtgever, de uitlenende partij als werkgever. De gedetacheerde werknemer zal bij de opdrachtgever op locatie werken, en heeft een contract bij de detacheerder. Anders dan bij uitzenden vaak het geval is, gaat het bij detacheren meestal om langere periodes, van minimaal een aantal maanden. Daarnaast gaat het binnen de detachering vaak om hoogopgeleid personeel, terwijl het bij uitzenden veelal om praktisch opgeleide mensen gaat.

Een van de voordelen van detachering voor uw organisatie is dat u gekwalificeerd personeel kunt inhuren voor een vooraf vastgestelde periode. Deze mate van flexibiliteit kent voor u weinig risico. Mocht een project onverhoopt eerder eindigen, of juist langer duren, of heeft u wellicht andere/extra expertise nodig? Alles is bespreekbaar; InWork regelt de rest. En omdat de professional een contract heeft bij ons, hoeft u zich geen zorgen te maken over diens salaris: wij zorgen ervoor dat het salaris wordt doorbetaald als een project eerder stopt en wij zorgen voor een nieuw project.

Bent u al bekend met detachering en bent u benieuwd wat InWork voor uw bedrijf kan betekenen? Wij nemen u graag mee in welke voordelen detachering biedt, en meer specifiek welke van onze diensten goed aansluiten op uw behoefte. Naast bekende diensten als detachering, co-sourcing, ons SSC en Learning & Development bieden wij ook maatwerk en consultancy. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek bij u op locatie, op één van onze kantoren of digitaal.

Wij komen graag met u in contact

Wilt u de mogelijkheden bij InWork bespreken of heeft u een vraag voor ons? Stel hem gerust.

terug naar boven