Onze diensten

De ontwikkelingen binnen de techniek gaan hard, zowel op technisch als op technologisch vlak. Daarnaast spelen innovatie, transitie en duurzaamheid een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering van veel organisaties. Het aantrekken van de juiste technisch professionals is dan ook cruciaal. Technische trainees, tijdelijke projectondersteuning of semi-permanente inzet van technisch geschoold personeel: InWork heeft de oplossing voor uw vraagstuk. Ook in deze periode van schaarste op de arbeidsmarkt kunt u bij ons rekenen op maatwerk en een integraal advies. Heeft u op korte termijn technische professionals nodig of heeft u behoefte aan informatie over technische detachering? Wij zetten onze technische dienstverlening graag voor u uiteen.

silhouet bouwvakker bij kraan met brander vlam

Technische Detachering

Technische detachering gaat voor ons verder dan het matchen van technische professionals aan opdrachtgevers. Wij zijn namelijk naast technisch detacheringsbureau ook uw businesspartner en streven naar een duurzame samenwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de technische dienstverlening, hebben wij een schat aan arbeidsmarktkennis opgedaan en een groot netwerk van technisch professionals opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van het juiste personeel, zowel qua kennis en kunde als ook cultural fit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze specialisten zich blijven ontwikkelen op inhoudelijk vlak én op het gebied van soft skills. Technische detachering via InWork biedt u dus meer dan ontzorging alleen, terwijl u kunt blijven focussen op uw core business. Meer informatie over technische detachering via InWork vindt u hier.

Technische Detachering
service monteur met helm installatie techniek

Detachering

Dankzij onze ervaring met detachering binnen de Techniek-sector zijn wij in staat om u op korte termijn in contact te brengen met technisch professionals voor projecten, piekmomenten of vervanging vanwege ziekte of verlof. Technische detachering is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk gebruik wil maken van specifieke technische expertise. Omdat we een duidelijke begin- en einddatum afspreken, weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Duurt een project onverhoopt langer dan verwacht? Ook dan biedt detachering kansen, want het verlengen van de contractduur behoort altijd tot de mogelijkheden. Mocht u overwegen om de technisch professional uiteindelijk zelf in dienst te nemen, dan gaan wij daarover graag het gesprek aan, zowel met u als met de techneut in kwestie.

medewerker met bril vergadert over techniek detachering

Deta-vast

Omdat wij vooraf uw vraagstuk goed in kaart hebben gebracht, laten wij uw kennismaken met gekwalificeerde technisch professionals uit ons netwerk. Na een vooraf bepaalde termijn treden de medewerkers direct bij u in (vaste) dienst. Bent u een voorstander van een wat langere proeftijd? Dan is deta-vast absoluut het overwegen waard. Wij zijn sterk in werving en talentontwikkeling, maar ook de door- en uitstroom van onze medewerkers maakt bewust onderdeel uit van ons bedrijfsconcept. Zo stimuleren wij onze medewerkers om op het juiste moment vervolgstappen te zetten in hun carrière door bijvoorbeeld (via de deta-vastconstructie) in vaste dienst te treden bij u als opdrachtgever. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste personal, professional én cultural fit! Deze visie houdt onze dienstverlening flexibel en up-to-date.

man met bril zwart wit kijkt bedenkelijk detavast detachering

Accountmanagement

Denkt u bij het horen van ‘technisch recruitment’ en ‘technische detachering’ primair aan een vacature die vervuld moet worden? Voor onze Accountmanagers betekent een succesvolle match ook de (door)start van een duurzame samenwerking, een partnership. Wij willen toegevoegde waarde blijven leveren aan de kritische bedrijfsprocessen van u als opdrachtgever, en hiervoor is het noodzakelijk dat de kennis van onze technisch professionals en engineers up-to-date blijft. Onze Accountmanagers zijn verantwoordelijk voor de loopbaanbegeleiding van ‘hun’ medewerkers. Ze pakken dus onder andere zaken op als HR-gerelateerde zaken en coaching. Zo stellen ze een persoonlijk ontwikkelplan op met de medewerker, waarbij de gestelde doelen aansluiten op wat uw organisatie nodig heeft. Verder zijn onze Accountmanagers uw sparringpartner op het gebied van (nieuwe) vacatures, strategisch advies, trainingen of andere vormen van onze dienstverlening. Kortom: uw Accountmanager is er om ervoor te zorgen dat de continuïteit van uw team of afdeling gewaarborgd wordt.

medewerkers in gesprek met klant techniek

Co-sourcing/Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Als u kiest voor co-sourcing of Recruitment Process Outsourcing (RPO), dan nemen wij het gehele recruitmentproces uit handen: van het werven en selecteren van de perfecte kandidaat tot en met het binden aan uw organisatie. Hierbij bepaalt u, indien gewenst, zelf de mate van regie. Op deze manier leveren wij een duurzame bijdrage aan een flexibel personeelsbestand voor uw organisatie. Een greep uit de overige voordelen van co-sourcing/Recruitment Process Outsourcing (RPO):

  • Optimale bezetting, afgestemd op behoefte
  • Mogelijkheid tot op- en afschaling van gekwalificeerde en ingewerkte medewerkers
  • Kostenreductie door verhoging van de efficiëntie
  • Strategie- en kennisdeling
  • U betaalt bij InWork alleen voor wat u daadwerkelijk afneemt
neon verlichting in vorm handen schudden met opdrachtgever

Partnerships

Gaat u een samenwerking aan met InWork, dan kunt u rekenen op maatwerk in de vorm van een duurzaam partnership. Hierbij gaan wij verder dan enkel het vervullen van een vacature of het op- en afschalen van uw personeelsbestand. De kennis en expertise die wij in huis hebben, delen wij graag met u als opdrachtgever. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op meerdere vlakken met u mee te denken. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak denken wij met u mee, met totale ontzorging voor u als uitgangspunt. Zodat we samen bouwen aan een duurzame relatie waarbij u zich kunt (blijven) richten op wat er voor uw bedrijf echt toe doet: uw core business.

twee collega's op bank geven boks techniek opdracht

Campus recruitment

Onze Campus-consultants brengen dagelijks een (online) bezoek aan mbo-, hbo- en wo-instellingen door het hele land. Hierbij hebben zij een tweeledige missie: studenten op weg helpen naar een succesvolle start van hun carrière en opdrachtgevers van InWork voorzien van geschikte kandidaten. De collega’s van Campus Techniek slaan zo een brug tussen onderwijsinstellingen, studenten en opdrachtgevers. Aan de hand van hun Campus Toolkit stomen zij de studenten klaar voor een stage(gesprek), sollicitatie of eerste baan. Inmiddels hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd van meer dan 9.000 toekomstige young professionals. Met hun gevarieerde aanbod van interactieve trainingen, workshops en events krijgt de persoonlijke ontwikkeling van deze studenten een extra boost. Extra informatie over campus recruitment vindt u op onze campus-pagina.

techniek student met hoodie in gang inwork campus logo
FAQ

Veelgestelde vragen

Ons hoofdkantoor InWork bevindt zich in Amsterdam, maar gezien de locaties van onze opdrachtgevers hebben wij landelijke dekking. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam, werken wij ook vanuit regiokantoren in Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Bent u op zoek naar technische detachering in of net buiten de Randstad, zoekt u een technisch detacheringsbureau in Eindhoven, engineers in Amsterdam of technisch personeel voor offshore? Wij sparren graag met u om tot de juiste oplossing te komen. We heten u van harte welkom op één van onze regiokantoren, of wij komen uw kant op. Uiteraard is een online (kennismakings)gesprek ook een optie.

In het kort betekent technische detachering dat een werknemer ‘uitgeleend’ of ‘verhuurd’ wordt aan een derde partij, de opdrachtgever. De uitlenende partij wordt dan gezien als werkgever. Een gedetacheerde technisch professional/engineer zal bij de opdrachtgever op locatie werken, en heeft een contract bij de detacheerder. Anders dan bij uitzenden is er bij detacheren vaak sprake van langere periodes, bijvoorbeeld van minimaal een aantal maanden. Verder gaat het binnen technische detachering vaak om specifiek (hoog)opgeleid personeel, terwijl het bij uitzenden veelal om praktisch opgeleide mensen gaat.

Voor uw organisatie biedt technische detachering vele voordelen. Hierbij kunt u denken aan het inhuren van gekwalificeerd technisch personeel voor een vooraf vastgestelde periode. Bijkomend voordeel is dat deze mate van flexibiliteit voor u weinig risico kent. Als een project onverhoopt eerder eindigt of juist langer duurt, of heeft toch andere/extra (technische) expertise nodig, dan denken wij graag met u mee. Alles is bespreekbaar; InWork regelt de rest. Daarnaast is het zo dat de engineer/techneut een contract heeft bij ons, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over diens salaris. Als werkgever zorgen wij ervoor dat het salaris wordt doorbetaald als een project eerder stopt. Ook zorgen wij voor een nieuw project/een nieuwe opdracht voor de medewerker.

Heeft u ervaring met technische detachering en bent u benieuwd wat InWork voor uw bedrijf kan betekenen? Vanzelfsprekend vertellen wij u graag over de voordelen die detachering biedt. Uiteraard gaan wij samen met u na welke van onze diensten goed aansluiten op uw behoefte. Naast bekende services als detachering, deta-vast, co-sourcing en Learning & Development bieden wij ook maatwerk en consultancy. Meer weten over onze traineeships of onze dienstverlening in het algemeen? We plannen graag een vrijblijvend gesprek in bij u op locatie, op één van onze kantoren of digitaal.

terug naar boven