Dienstverlening

Recruitment op maat

11 mei 2017 | 2 minuten | door InWork Recruitment
Recruitment op maat

InWork blijft uitbreiden, zo ook in haar dienstverlening. Vanaf deze maand gaan Terberg Totaal Installaties en InWork Techniek een nieuwe samenwerking aan, namelijk Recruitment Process Outsourcing (RPO), oftewel Inhouse Recruitment.

Dankzij een Inhouse Recruiter is InWork Techniek in staat sneller en efficiënter vacatures van Terberg Totaal Installaties te vervullen. Niet alleen een nieuwe dienstverlening, maar ook een hele nieuwe manier van werken.

RECRUITMENT OP MAAT

Door middel van Recruitment Process Outsourcing gaan wij voor Terberg Totaal Installaties een gedeelte van de werving en selectie op ons nemen. Een recruiter vanuit InWork zal bij Terberg in IJsselstein de recruitment verzorgen.

Een van de grootste voordelen hiervan is dat de recruiter de organisatie, de bedrijfscultuur en de medewerkers leert kennen. Op deze manier kan er gerichter en efficiënter worden gezocht op vacatures en kan er een beter advies worden gegeven. Op deze manier wordt het recruitment proces geoptimaliseerd. Oftewel: recruitment op maat.

SAMENWERKING

Vanaf 2015 zijn er 10 InWorkers gestart bij Terberg Totaal Installaties. Sinds begin dit jaar werkt Inwork Techniek ook voor Technisch Beheer Nederland (ontstaan vanuit Terberg) waar momenteel één van onze technici werkzaam is.

TERBERG

Terberg Totaal Installaties is hét technische familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1947 en viert daarmee dit jaar haar 70-jarig jubileum. Op dit moment werken er dagelijks 250 professionals in- en vanuit IJsselstein en Capelle aan den IJssel. Vanwege groei zijn zij op zoek naar nieuwe collega’s.

INWORK

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiast Professionals en helpen bij het waarmaken van ambities.

Daarnaast ontzorgt InWork haar klanten optimaal door het leveren van slimme oplossingen en een brede dienstverlening; van detachering tot totaaloplossingen.

WIJ ZIJN INWORK.Bekijk hier de vacatures

terug naar boven