Wij zijn InWork IT

IT is booming, waardoor vraag en aanbod niet meer op elkaar aansluiten. Voor bedrijven wordt het dan ook steeds moeilijker om goed IT personeel binnen te halen. InWork signaleert de veranderende behoefte in de markt en speelt hier adequaat op in. Wat de klantbehoefte ook is, wij vertalen deze naar de juiste (maat)oplossing. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u van een integraal advies kunnen voorzien.
Ik zoek personeelIk zoek een baan
Onze diensten
U

Detachering

Met detachering zorgt InWork dat er slagen  worden gemaakt in kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie.

Fieldmanagement

Door middel van fieldmanagement bieden wij een sparringpartner ten behoeve van de continuïteit van uw afdeling  en begeleiding van medewerkers.
w

Shared Service Center

Het Shared Service Center is het centrum van onze IT dienstverlening. Het doel is de servicekwaliteit te verbeteren, de ondersteunende processen effectief te houden en kwaliteit te leveren.

Consultancy

Consultancy denkt mee en adviseert op alle vraagstukken die u heeft binnen de IT.

Carrièremogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT branche, maar wat past nou ècht bij je?  Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen, om zo op zoek te gaan naar jouw ideale (nieuwe) job. 

Meest bekeken vacatures
ICT helpdesk medewerker politie

ICT helpdesk medewerker politie

Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal maar in tijden van crisis ontstaan nieuwe kansen. Jij hebt een grote affiniteit met ICT en jij wilt je steentje bijdrage aan een veiliger Nederland? Maak dan nu van je hobby je beroep!

ICT helpdesk medewerker politie

Skilled Servicedesk

Heb jij je strepen in de eerste lijn op de servicedesk al dik verdiend? En wil je jouw skills verder uitbreiden? Dan ben je bij InWork aan het juiste adres.

Network Consultant

Network Consultant

Voor een grote internationale IT-dienstverlener zijn wij opzoek naar een Network Consultant.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen
“InWork levert altijd goed gekwalificeerd IT personeel en op deze manier kunnen wij hetjuiste personeel aan ons binden en hen kansen te bieden binnen Atos. InWork is de beste supplier voor ons, mede doordat zij het belang van de medewerkers naar voren schuiven en doorleren stimuleren.

Menno

Manager Servicedesk Atos
“InWork is als organisatie benaderbaar. Het voelt warm en geeft je een goed gevoel. Ik kan input geven, ben vrij en er zijn geen drempels. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie.”

Karun

Teamlead IT centre
“Dankzij InWork hebben bij een flexibele pool van IT engineers kunnen inrichten en hebben zij goed kunnen voorzien in onze behoeften. InWork levert altijd de juiste profielen en schakelt snel, dit maakt de samenwerking efficiënt. Al met al; een jonge en moderne partij om mee samen te werken.”

Laura

Resourceplanner Computacenter
Lees hier onze laatste blogs en nieuwsberichten
Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Van bedrijfsadministratie naar werkstroombeheer

Esther is sinds juni 2019 in dienst bij InWork Techniek en werkt als Werkstroombeheerder voor Liander. Met een mbo-opleiding Bedrijfsadministratie op zak lag een technische carrière niet echt voor de hand. Toch is Esther 20 jaar geleden via haar BBL-plek de techniek...

Lees meer
Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Boost je zelfvertrouwen op de werkvloer

Wist jij dat zelfvertrouwen op de werkvloer bijdraagt aan jouw (werk)geluk? Een gezonde dosis zelfvertrouwen werkt namelijk positief door in je werk. Want als je gelooft in je eigen kunnen, toon je initiatief en pak je nieuwe dingen makkelijker op. Dit geeft een goed...

Lees meer

Neem contact met ons op

Wil je eens vrijblijvend met ons in contact komen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de IT? Bel of mail ons gerust, of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.