Wij zijn InWork IT

IT is booming, waardoor vraag en aanbod niet meer op elkaar aansluiten. Voor bedrijven wordt het dan ook steeds moeilijker om goed IT personeel binnen te halen. InWork signaleert de veranderende behoefte in de markt en speelt hier adequaat op in. Wat de klantbehoefte ook is, wij vertalen deze naar de juiste (maat)oplossing. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u van een integraal advies kunnen voorzien.
Ik zoek personeelIk zoek een baan
Onze diensten
U

Detachering

Met detachering zorgt InWork dat er slagen  worden gemaakt in kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie.

Fieldmanagement

Door middel van fieldmanagement bieden wij een sparringpartner ten behoeve van de continuïteit van uw afdeling  en begeleiding van medewerkers.
w

Shared Service Center

Het Shared Service Center is het centrum van onze IT dienstverlening. Het doel is de servicekwaliteit te verbeteren, de ondersteunende processen effectief te houden en kwaliteit te leveren.

Consultancy

Consultancy denkt mee en adviseert op alle vraagstukken die u heeft binnen de IT.

Carrièremogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT branche, maar wat past nou ècht bij je?  Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen, om zo op zoek te gaan naar jouw ideale (nieuwe) job. 

Meest bekeken vacatures
ICT helpdesk medewerker politie

ICT helpdesk medewerker politie

Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal maar in tijden van crisis ontstaan nieuwe kansen. Jij hebt een grote affiniteit met ICT en jij wilt je steentje bijdrage aan een veiliger Nederland? Maak dan nu van je hobby je beroep!

ICT helpdesk medewerker politie

Skilled Servicedesk

Heb jij je strepen in de eerste lijn op de servicedesk al dik verdiend? En wil je jouw skills verder uitbreiden? Dan ben je bij InWork aan het juiste adres.

Servicedesk medewerker

Servicedesk medewerker

Wachtwoord vergeten? Een vraag over een (bedrijfseigen) applicatie? Netwerkproblemen? Geen paniek! Als servicedesk medewerker ICT weet jij hier wel raad mee.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen
“InWork levert altijd goed gekwalificeerd IT personeel en op deze manier kunnen wij hetjuiste personeel aan ons binden en hen kansen te bieden binnen Atos. InWork is de beste supplier voor ons, mede doordat zij het belang van de medewerkers naar voren schuiven en doorleren stimuleren.

Menno

Manager Servicedesk Atos
“InWork is als organisatie benaderbaar. Het voelt warm en geeft je een goed gevoel. Ik kan input geven, ben vrij en er zijn geen drempels. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie.”

Karun

Teamlead IT centre
“Dankzij InWork hebben bij een flexibele pool van IT engineers kunnen inrichten en hebben zij goed kunnen voorzien in onze behoeften. InWork levert altijd de juiste profielen en schakelt snel, dit maakt de samenwerking efficiënt. Al met al; een jonge en moderne partij om mee samen te werken.”

Laura

Resourceplanner Computacenter
Lees hier onze laatste blogs en nieuwsberichten
4 tips voor een betere werk-privébalans

4 tips voor een betere werk-privébalans

De balans tussen werk en privé draagt in grote mate bij aan iemands werkgeluk. Maar: de juiste balans vinden blijkt toch vaak lastig. Het goed doen op werk, werken aan onze gezondheid, sporten, een gezin en leuke dingen doen met vrienden: we willen te veel en we...

Lees meer
Take the (team)lead!

Take the (team)lead!

Bas is inmiddels alweer bijna 10 jaar werkzaam binnen de IT. Sinds maart 2020 werkt hij voor InWork als Teamleider voor de Servicedesk van de Provincie Friesland. Wat doet hij precies, hoe ziet zijn team eruit en wat maakt zijn baan uniek? Bas neemt ons mee in zijn...

Lees meer

Neem contact met ons op

Wil je eens vrijblijvend met ons in contact komen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de IT? Bel of mail ons gerust, of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.