Wij zijn InWork IT

IT is booming, waardoor vraag en aanbod niet meer op elkaar aansluiten. Voor bedrijven wordt het dan ook steeds moeilijker om goed IT personeel binnen te halen. InWork signaleert de veranderende behoefte in de markt en speelt hier adequaat op in. Wat de klantbehoefte ook is, wij vertalen deze naar de juiste (maat)oplossing. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u van een integraal advies kunnen voorzien.
Ik zoek personeelIk zoek een baan
Onze diensten
U

Detachering

Met detachering zorgt InWork dat er slagen  worden gemaakt in kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie.

Fieldmanagement

Door middel van fieldmanagement bieden wij een sparringpartner ten behoeve van de continuïteit van uw afdeling  en begeleiding van medewerkers.
w

Shared Service Center

Het Shared Service Center is het centrum van onze IT dienstverlening. Het doel is de servicekwaliteit te verbeteren, de ondersteunende processen effectief te houden en kwaliteit te leveren.

Consultancy

Consultancy denkt mee en adviseert op alle vraagstukken die u heeft binnen de IT.

Carrièremogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT branche, maar wat past nou ècht bij je?  Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen, om zo op zoek te gaan naar jouw ideale (nieuwe) job. 

Meest bekeken vacatures
Systeembeheerder

Systeembeheerder

In het IT team met 18 collega’s werk je verder in uitdagende projecten. Jouw specialisaties zijn MECM, SSCM en SCOM.

Medewerker Datacenter

Medewerker Datacenter

Heb jij affiniteit met networking en ben je graag hands-on bezig? Voor een grote financiële dienstverlener in Nederland ben ik opzoek naar een Datacenter Medewerker!

Wat opdrachtgevers over ons zeggen
“InWork levert altijd goed gekwalificeerd IT personeel en op deze manier kunnen wij hetjuiste personeel aan ons binden en hen kansen te bieden binnen Atos. InWork is de beste supplier voor ons, mede doordat zij het belang van de medewerkers naar voren schuiven en doorleren stimuleren.

Menno

Manager Servicedesk Atos
“InWork is als organisatie benaderbaar. Het voelt warm en geeft je een goed gevoel. Ik kan input geven, ben vrij en er zijn geen drempels. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie.”

Karun

Teamlead IT centre
“Dankzij InWork hebben bij een flexibele pool van IT engineers kunnen inrichten en hebben zij goed kunnen voorzien in onze behoeften. InWork levert altijd de juiste profielen en schakelt snel, dit maakt de samenwerking efficiënt. Al met al; een jonge en moderne partij om mee samen te werken.”

Laura

Resourceplanner Computacenter
Lees hier onze laatste blogs en nieuwsberichten
Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computable te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar! InWork verzorgt sinds 1 maart 2020 de...

Lees meer
Het nieuwe inwerken

Het nieuwe inwerken

De coronacrisis is nog steeds de topic van de dag en we kunnen er niet omheen. bijna iedereen werkt vanuit huis waar dat mogelijk is, maar wat nou als je baan daar niet volledig toereikend voor is en je ook nog eens ingewerkt moet worden? door onze digitale wereld...

Lees meer

Neem contact met ons op

Wil je eens vrijblijvend met ons in contact komen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de IT? Bel of mail ons gerust, of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.