Nieuws & updates

Werken als Recruiter bij InWork

14 september 2017 | 3 minuten | door InWork Recruitment
Werken als Recruiter bij InWork

“Het recruitment vak is divers; van persoonlijk- en telefonisch contact met kandidaten, het geven van onder andere  communicatie- en sollicitatietrainingen, het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden tot het “hunten” naar kandidaten via verschillende on- en offline kanalen. En om dan toch maar een beetje in clichés te vallen: geen dag is voor mij hetzelfde”, aldus Joya. In deze blog vertelt zij over haar ervaringen als Recruiter en Recruitment Coördinator bij InWork.

 “Nadat een vriendin mij benaderde bij InWork te werken, sloeg ik dit aanbod direct af. Ik had afgesproken met mijzelf nooit op een kantoor te werken. Ik wilde het psychologische veld in; coachen, trainen en niet de hele dag achter een computer.”

Maar de aanhouder (lees: een goeie recruiter) wint, want enkele weken later had ik mij toch laten strikken voor een kop koffie bij InWork. Na het zien van het pand, de gesprekken met interne medewerkers en een kijkje in de keuken op de recruitment afdeling was ik om: “ik word Recruiter bij InWork”.”

De sfeer is meer dan goed, ik noem dit mijn “InWork familie”

“Wat een grote rol heeft gespeeld mij over de streep te krijgen is de sfeer bij InWork op kantoor. Een sfeer is moeilijk te omschrijven, maar geloof me, deze is meer dan goed. Wij hebben een open en eerlijke cultuur. Iedereen is betrokken met elkaar en dat maakt de sfeer relaxed en fijn. Ik noem het mijn ‘InWork-familie’. We ontbijten samen, lunchen samen, hebben wekelijkse bootcamps met elkaar en hebben daarnaast leuke uitjes en feestjes. Binnen deze ‘InWork-familie’ ben ik de vliegende keep: ik ren van hot naar her, probeer met iedereen mee te denken en zit niet stil. Ook mijn loopbaan bij InWork staat niet stil, inmiddels ben ik doorgegroeid van Recruiter naar Campus Recruiter naar Recruitment coördinator. Als je jezelf laat zien zijn er leuke mogelijkheden bij InWork.”

Ik had nooit verwacht dat deze functie zo goed bij mij zou passen

“Nooit verwacht dat deze functie zo goed bij mij zou passen. Momenteel werk ik 1,5 jaar bij InWork en nog steeds elke dag met plezier. Ik heb contact met zoveel verschillende en bijzondere mensen en dat komt goed uit; ik ben nieuwgierig van aard, dus voor mij is het een feestje om iedereen het hemd van het lijf te vragen. Naast het begeleiden, bemiddelen en adviseren van kandidaten, hebben wij de dankbare taak voor iedereen een goede match te maken en te zorgen dat iedereen goed terecht komt.”

 “Waarom iedereen bij InWork moet werken..? Al het bovengenoemde maakt InWork natuurlijk tot de plek die het is. Wij zijn mensgericht en betrokken en op kantoor zit een daadkrachtige groep mensen met een gezonde dosis ambities en werklust. En dat zorgt voor heel veel energie! ”

Joya, Recruitment coördinator

knipsel

Solliciteer!

terug naar boven