bim blogheaders v1

GET BIMSPIRED

BIM (Building Information Modelling) is dé toekomst als het gaat om het bouwen van gebouwen en wordt steeds vaker toegepast. En omdat BIM steeds populairder wordt, wordt ook de vraag naar (ervaren) BIM Modelleurs groter.

Wil jij alles weten over BIM en de carrièreperspectieven en mogelijkheden binnen de installatietechniek? Get BIMspired door InWork op 2 juni.

Get BIMspired

Wanneer? 2 juni 2022
Waar? InWork, Amsterdam
Tijd? 18:00 – 20:30 (inclusief eten), vanaf 19:00 uur start de sessie

Meld je aan voor Get BIMspired

Alles wat je moet weten over BIM

Get BIMspired

Wat is BIM precies en wat zijn de werkzaamheden van een BIM’mer? We vertellen je er alles over tijdens onze sessie. We bespreken met verschillende professionals hoe de toekomst van BIM eruit ziet,

Programma

Mike Barkey
Mike van Croonwolter & Dros vertelt waar je je als BIM’mer allemaal mee bezig houdt. Hoe ziet de functie van BIM-modelleur eruit bij Croonwolter & Dros en wat zijn de toekomstperspectieven?

Lieke Brom
Lieke zal een introductie doen van InWork en wat de voordelen zijn van detachering voor werkzoekende.

Nick van Tilborg & oud BIM-trainee Hensley
Nick & Hensley vertellen jou alles over onze InWork traineeships. Waar kan je aan de slag, hoe kan jij jezelf ontwikkelen en wat leer je allemaal.

Meld je aan voor Get BIMspired
bim img v1
The future is BIM-bright

BIM-Traineeship

Om in te spelen op de groeiende behoefte in de markt, heeft InWork het BIM-traineeship ontwikkeld. Trainees gaan in dit traineeship o.a. aan de slag met het modelleren van gebouwgebonden installaties, het maken van 3D-visualisaties en het bewaken van ingevoerde data.

Tijdens de sessie vertellen je graag wat het traineeship precies inhoudt, wat de voordelen zijn en wat het carrièreperspectief is. Wij nodigen je graag uit om mee te praten over de toekomst, want the future is BIM bright. 

Ik ben erbij!
bim img2 v1

terug naar boven