Klanten over InWork

“InWork levert altijd goed gekwalificeerd IT personeel waar wij erg tevreden over zijn. Wij krijgen op deze manier de kans het juiste personeel aan ons te binden en hen kansen te bieden binnen Atos. InWork is de beste supplier voor ons, mede doordat zij het belang van de medewerkers naar voren schuiven en doorleren stimuleren.

Als extensie van de dienstverlening ondersteunt daarnaast het Shared Service Center van InWork tijdens piekmomenten. De communicatie is altijd transparant en open. Dit werkt prettig en hier zijn wij erg blij mee.”

Menno, Atos Nederland

Manager Servicedesk Nederland

“InWork heeft een breed aanbod aan moeilijk vindbaar technisch personeel. Hierdoor kunnen zij, gepaard met de goede communicatie, ons altijd voorzien van de juiste oplossing.”

Richard, NBD Biblion Technology Group

Technical Manager

“Bij Computacenter hadden wij behoeften aan een flexibele laag om makkelijk personeel op- en af te kunnen schalen. Dankzij InWork hebben wij een flexibele pool van IT engineers kunnen inrichten en hebben zij goed kunnen voorzien in onze behoeften.

InWork levert altijd de juiste profielen en schakelt snel, dit maakt de samenwerking efficiënt. Al met al een jonge en moderne partij om mee samen te werken.”

Laura, Computacenter

Resources Planner

“InWork heeft ons geholpen met een capaciteitsprobleem. Zij onderscheiden zich ten opzichte van andere partijen door hun sterke communicatie en korte lijnen. Alleen al op basis van het goede contact zou ik InWork aanraden.”

Robert-Jan, Interplan Bouwsupport

Procesmanager

“De communicatie met InWork was vanaf het begin af aan goed. Een goede klik met de contactpersonen helpt hierbij.

InWork helpt ons met de invulling van technische ondersteuning. Zij zijn goed in staat de juiste profielen voor ons te vinden. InWork is een partij die meedenkt en dynamisch is. Het voelt niet als een groot orgaan, zoals vele andere bemiddelaars. InWork onderscheidt zich in de persoonlijke benadering.”

Paul, Scarabee Aviation Group​

HR Officer

“Bij Hollandia hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We zien graag dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie.

We zochten een partij die ons kon voorzien van technisch personeel en net zoals wij speciale aandacht heeft voor de ontwikkeling van talenten. InWork is hierin voor ons een goede partij. Een partner die betrokken en betrouwbaar is en oprecht bijdraagt aan de groei van hun personeel.”

Jan Deelen, Hollandia Services ​

Hoofd Engineering

“Voor Vancis is InWork, naast de eigen weringsinspanningen, een van de verlengstukken richting de arbeidsmarkt. Wij maken gericht gebruik van hun dienstverlening voor de instroom van young professionals op hbo-niveau die wij verder trainen en begeleiden in het begin van hun loopbaan. InWork kent de doelgroep goed.

Partnership staat centraal in de samenwerking. Vooral de transparante, enthousiaste en eerlijke samenwerking sluit goed aan bij het DNA van onze organisatie.”

Mirjam Warnik, Vancis

HR Adviseur

Benieuwd naar wat InWork voor uw organisatie kan betekenen?

Wij kennen de branche en de ontwikkelingen door en door. Wij sparren graag met u over vraagstukken en over de keuzes die passen bij uw organisatie.