Recruitment op maat

InWork blijft uitbreiden, zo ook in haar dienstverlening. Vanaf deze maand gaan Terberg Totaal Installaties en InWork Techniek een nieuwe samenwerking aan, namelijk Recruitment Process Outsourcing (RPO), oftewel Inhouse Recruitment.

Dankzij een Inhouse Recruiter is InWork Techniek in staat sneller en efficiënter vacatures van Terberg Totaal Installaties te vervullen. Niet alleen een nieuwe dienstverlening, maar ook een hele nieuwe manier van werken.

RECRUITMENT OP MAAT

Door middel van Recruitment Process Outsourcing gaan wij voor Terberg Totaal Installaties een gedeelte van de werving en selectie op ons nemen. Een recruiter vanuit InWork zal bij Terberg in IJsselstein de recruitment verzorgen.

Een van de grootste voordelen hiervan is dat de recruiter de organisatie, de bedrijfscultuur en de medewerkers leert kennen. Op deze manier kan er gerichter en efficiënter worden gezocht op vacatures en kan er een beter advies worden gegeven. Op deze manier wordt het recruitment proces geoptimaliseerd. Oftewel: recruitment op maat.

SAMENWERKING

Vanaf 2015 zijn er 10 InWorkers gestart bij Terberg Totaal Installaties. Sinds begin dit jaar werkt Inwork Techniek ook voor Technisch Beheer Nederland (ontstaan vanuit Terberg) waar momenteel één van onze technici werkzaam is.

TERBERG

Terberg Totaal Installaties is hét technische familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1947 en viert daarmee dit jaar haar 70-jarig jubileum. Op dit moment werken er dagelijks 250 professionals in- en vanuit IJsselstein en Capelle aan den IJssel. Vanwege groei zijn zij op zoek naar nieuwe collega’s.

INWORK

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiast Professionals en helpen bij het waarmaken van ambities.

Daarnaast ontzorgt InWork haar klanten optimaal door het leveren van slimme oplossingen en een brede dienstverlening; van detachering tot totaaloplossingen.

WIJ ZIJN INWORK.

InWork Recruitment

InWork Recruitment

info@inwork.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer Nieuws-items

Campus: creatief tijdens corona

Campus: creatief tijdens corona

Normaal gesproken rijden onze Campus recruiters dagelijks van hot naar her om studenten uit het hele land klaar te stomen voor hun stage of eerste baan. Interactieve trainingen, workshops en events; de Campus Toolkit staat bol van de leuke activiteiten. Door de...

Lees meer
InWorkers in beeld: Loranne Box – Fieldmanager IT

InWorkers in beeld: Loranne Box – Fieldmanager IT

Het team van InWork IT bestaat uit recruiters, accoutmanagers en fieldmanagers. Maar wie zijn deze mensen en wat doen zij precies? In deze serie laten we je kennismaken met de mensen achter InWork. We trappen af met fieldmanager Loranne Box. Loranne wordt blij van de...

Lees meer