Carrièremogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT branche, maar wat past nou écht bij je?  Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen om zo jouw ideale (nieuwe) job te vinden. We gaan voor jou op zoek naar een baan op niveau, met uitdaging en met toekomstperspectief.

Vacatures startersVacatures professionals
Daarom kies je voor InWork

Opleiding & Begeleiding

Het IT-vak is dynamisch en uitdagend en de mogelijkheden binnen IT zijn groot. Dit betekent ook dat de ontwikkelingen binnen de IT razendsnel gaan. Educatie is daarom belangrijk. Wij helpen jouw (vak)kennis aantoonbaar en up-to-date te houden aan de hand van certificeringen en trainingen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat het talent in jou naar boven komt drijven. Uiteraard moet je wel zelf initiatief nemen en kansen grijpen.

Groot en divers netwerk

InWork is altijd op zoek naar startende- en ervaren IT professionals voor onze partners. De omgevingen verschillen en we hebben een grote diversiteit aan opdrachten bij commerciële corporate organisaties, overheidsinstellingen of multinationals. Dankzij ons netwerk aan opdrachtgevers is er voor jou als InWorker veel mogelijk. Ontdek je ambities bij verschillende bedrijven en doe ervaring op met verschillende IT-infrastructuren.

Onze specialismen

Servicedesk medewerker

Professionaliteit, meedenkend en goede service staan centraal. Jij bent de vraagbaak voor alle ICT gerelateerde vragen. 

g

Systeemspecialist

Systeembeheer gaat verder dan alleen de server. Je kijkt niet alleen naar de techniek, maar denkt ook na over de impact voor de business.

Netwerkspecialist

Technisch aangelegd, snel kunnen schakelen en communicatief. Jij gaat altijd voor het beste resultaat en haalt voldoening uit een tevreden klant.

Cloud engineer

IaaS, PaaS, App Services, SQL. Kortom, jij bent een cloud specialist.

Vacatures

Op zoek naar een baan binnen de IT?
Vind de vacature die bij je past. Neem snel een kijkje!

Meest bekeken vacatures
Systeembeheerder

Systeembeheerder

In het IT team met 18 collega’s werk je verder in uitdagende projecten. Jouw specialisaties zijn MECM, SSCM en SCOM.

Medewerker Datacenter

Medewerker Datacenter

Heb jij affiniteit met networking en ben je graag hands-on bezig? Voor een grote financiële dienstverlener in Nederland ben ik opzoek naar een Datacenter Medewerker!

Karun, Teamlead Servicedesk

“InWork is als organisatie benaderbaar; het voelt warm, persoonlijk en geeft je een goed gevoel. Bij InWork ben ik vrij om input geven en er zijn geen drempels. Het is een hands-on bedrijf, dat vind ik fijn. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie.”

Reinier, IT engineer

“InWork is wat mij betreft een aanrader voor iedereen met een gezonde dosis ambities en werklust. InWork is altijd betrokken en helpt mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt je als medewerkers als belangrijke schakel gezien binnen de organisatie. Deze punten gaven mij de doorslag voor InWork te kiezen. Ik krijg veel ruimte, tijd en mogelijkheden wat betreft studie en trainingen.”

Maikel, Onsite coördinator

“De open mentaliteit en weten waar je aan toe bent, dat trok mij het meeste aan van InWork. Daarnaast natuurlijk de doorgroeimogelijkheden. Je kan snel stappen maken. Ook ik begon als migratie medewerker en Support Engineer en heb stappen kunnen maken naar een coördinerende functie.”

Voor wie kom je te werken?
Lees hier onze laatste blogs en nieuwsberichten
Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Stem op InWork als detacheerder van het jaar!

Super tof nieuws! We hebben een hele mooie nominatie van Computable te pakken in het segment Detachering & Recruitment. Mede te danken door ons werk voor Provinciehuis Fryslân! Stem op InWork als detacheerder van het jaar! InWork verzorgt sinds 1 maart 2020 de...

Lees meer
Het nieuwe inwerken

Het nieuwe inwerken

De coronacrisis is nog steeds de topic van de dag en we kunnen er niet omheen. bijna iedereen werkt vanuit huis waar dat mogelijk is, maar wat nou als je baan daar niet volledig toereikend voor is en je ook nog eens ingewerkt moet worden? door onze digitale wereld...

Lees meer

Wil je meer weten over werken bij InWork?

Heb je vragen over onze vacatures of over de carrièremogelijkheden voor jou bij InWork? Neem via onderstaand formulier contact op met onze recruiters. Zij komen graag met je in contact.