Carrièremogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT branche, maar wat past nou écht bij je?  Waar liggen je drijfveren? En in wat voor omgeving voel jij je thuis? InWork helpt je graag bij het beantwoorden van deze vragen om zo jouw ideale (nieuwe) job te vinden. We gaan voor jou op zoek naar een baan op niveau, met uitdaging en met toekomstperspectief.

Vacatures startersVacatures professionals
Daarom kies je voor InWork

Opleiding & Begeleiding

Het IT-vak is dynamisch en uitdagend en de mogelijkheden binnen IT zijn groot. Dit betekent ook dat de ontwikkelingen binnen de IT razendsnel gaan. Educatie is daarom belangrijk. Wij helpen jouw (vak)kennis aantoonbaar en up-to-date te houden aan de hand van certificeringen en trainingen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat het talent in jou naar boven komt drijven. Uiteraard moet je wel zelf initiatief nemen en kansen grijpen.

Groot en divers netwerk

InWork is altijd op zoek naar startende- en ervaren IT professionals voor onze partners. De omgevingen verschillen en we hebben een grote diversiteit aan opdrachten bij commerciële corporate organisaties, overheidsinstellingen of multinationals. Dankzij ons netwerk aan opdrachtgevers is er voor jou als InWorker veel mogelijk. Ontdek je ambities bij verschillende bedrijven en doe ervaring op met verschillende IT-infrastructuren.

Onze specialismen

Servicedesk Medewerker

Professionaliteit, meedenken en goede service staan centraal. Als Servicedesk Medewerker ben jij de vraagbaak voor alle ICT-gerelateerde vragen. 

g

Systeembeheerder

Systeembeheer gaat verder dan alleen de server. In deze rol kijk jij niet alleen naar de techniek, maar denk je ook na over de impact voor de business.

Netwerkbeheerder

Technisch aangelegd, snel schakelen en communicatief vaardig: jij bent het allemaal. Jij gaat altijd voor het beste resultaat en haalt voldoening uit een tevreden eindgebruiker.

Cloud Engineer

IaaS, PaaS, App Services en SQL zijn voor jou dagelijkse kost. Kortom, jij bent een cloud-specialist.

Vacatures

Op zoek naar een baan binnen de IT?
Vind de vacature die bij je past. Neem snel een kijkje!

Meest bekeken vacatures
ICT helpdesk medewerker politie

ICT helpdesk medewerker politie

Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal maar in tijden van crisis ontstaan nieuwe kansen. Jij hebt een grote affiniteit met ICT en jij wilt je steentje bijdrage aan een veiliger Nederland? Maak dan nu van je hobby je beroep!

ICT helpdesk medewerker politie

Skilled Servicedesk

Heb jij je strepen in de eerste lijn op de servicedesk al dik verdiend? En wil je jouw skills verder uitbreiden? Dan ben je bij InWork aan het juiste adres.

Servicedesk medewerker

Servicedesk medewerker

Wachtwoord vergeten? Een vraag over een (bedrijfseigen) applicatie? Netwerkproblemen? Geen paniek! Als servicedesk medewerker ICT weet jij hier wel raad mee.

Karun, Teamlead Servicedesk

“InWork is als organisatie benaderbaar; het voelt warm, persoonlijk en geeft je een goed gevoel. Bij InWork ben ik vrij om input geven en er zijn geen drempels. Het is een hands-on bedrijf, dat vind ik fijn. Zowel voor starters als Professionals is InWork een goede organisatie.”

Reinier, IT engineer

“InWork is wat mij betreft een aanrader voor iedereen met een gezonde dosis ambities en werklust. InWork is altijd betrokken en helpt mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt je als medewerkers als belangrijke schakel gezien binnen de organisatie. Deze punten gaven mij de doorslag voor InWork te kiezen. Ik krijg veel ruimte, tijd en mogelijkheden wat betreft studie en trainingen.”

Maikel, Onsite coördinator

“De open mentaliteit en weten waar je aan toe bent, dat trok mij het meeste aan van InWork. Daarnaast natuurlijk de doorgroeimogelijkheden. Je kan snel stappen maken. Ook ik begon als migratie medewerker en Support Engineer en heb stappen kunnen maken naar een coördinerende functie.”

Voor wie kom je te werken?
Lees hier onze laatste blogs en nieuwsberichten

Game Your Future

Bij InWork maken wij elke dag werk van de carrières van onze medewerkers. Zo begeleiden wij (jong) talent met veel plezier en passie naar een mooie toekomst in de IT of de Techniek. Is jouw carrière klaar voor de toekomst? Door zelf de koers te bepalen werk je gericht...

Lees meer
Werk maken van werktevredenheid, zo doe je dat!

Werk maken van werktevredenheid, zo doe je dat!

Hoewel de begrippen ‘werkgeluk’ en ‘werktevredenheid’ nogal eens door elkaar worden gebruikt, is dat niet helemaal terecht. Want waar werktevredenheid beïnvloed kan worden door externe factoren, gaat het bij werkgeluk vooral om de vervulling van intrinsieke behoeften....

Lees meer

Wil je meer weten over werken bij InWork?

Heb je vragen over onze vacatures of over de carrièremogelijkheden voor jou bij InWork? Neem via onderstaand formulier contact op met onze recruiters. Zij komen graag met je in contact.