Carrièremogelijkheden

Of je nou net de schoolbanken hebt verlaten of al een rugzak met ervaring met je meedraagt: InWork Techniek helpt je met het vinden van jouw (nieuwe) job.  Een baan op niveau, met uitdaging en die jou biedt wat je nodig hebt om verder te groeien in de toekomst.

Vacatures starterVacatures professional

Daarom kies je voor InWork Techniek

Opleiding & begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging vindt in je baan en dat jij je kennis op peil kan houden. Daarom hebben wij geïnvesteerd in verschillende opleidingsmogelijkheden en in de ontwikkeling van traineeships. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw (vak)kennis aantoonbaar en up-to-date kan houden. Onze begeleiding zorgt ervoor dat je daadwerkelijk stappen gaat maken.

Breed netwerk

Bij InWork bieden wij jou de kans om mee te werken aan innovatieve en unieke projecten bij onze partners.

Samen met jou gaan wij op zoek naar je (volgende) uitdaging. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken: een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

Altijd een passende baan

Doordat InWork Techniek binnen verschillende disciplines werkzaam is, bevat ons aanbod uiteenlopende functies. Grote kans dus dat er een passende baan voor jou tussen zit!

Vacatures

Op zoek naar een baan binnen de Techniek?
Vind de vacature die bij je past. Neem snel een kijkje!

Onze specialismen

Bouwkunde

Gebouwen ontwerpen, constructies bedenken en uitvoeringsplannen schrijven, daar ga jij mee aan de slag als bouwkundige.

Mechatronica

3D printers, robots, drones; allemaal voorbeelden van mechatronische machines. Jij ontwerpt en programmeert dit soort systemen.

Werktuigbouwkunde

Als werktuigbouwkundige hou jij je bezig met de mechanische kant van de techniek. Je ontwerpt werktuigen en machines.

Civiele Techniek

Bruggen, waterwerken, dijken en sluizen. Kortom: jij houdt je bezig met de infrastructuur rondom wonen en werken.

Motorvoertuigentechniek

Je houdt van innovatie en vernieuwing. De motorvoertuigenindustrie in constant in beweging, met oog op duurzaamheid en veiligheid.

Elektrotechniek

Energietechniek, installatietechniek,
machine- en apparatenbouw: overal waar elektriciteit is kan jij gaan werken.

Vliegtuigtechniek

Binnen dit vakgebied staan precies werken, kwaliteit en veiligheid altijd bovenaan. Jij weet alles over vliegtuigen; van de motoren tot het landingsgestel.

Meest bekeken vacatures

BIM-coördinator

BIM-coördinator

Ken jij Revit op je duimpje? Bewaar jij het overzicht? Word BIM-coördinator!

Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst

Als Monteur Technische dienst werken aan het grote machinepark van één van de grootste koffieproducenten van Nederland!

Servicemonteur buitendienst

Servicemonteur buitendienst

Ben jij een klantgerichte, spontane en enthousiaste servicemonteur met een passie voor techniek? En ben jij toe aan een functie met veel vrijheid waar je onderweg bent in je eigen servicebus? Wij zijn per direct op zoek naar versterking in Harderwijk.

Onze medewerkers aan het woord

Patrick, Monteur

Ik heb InWork leren kennen als een bedrijf dat echt de tijd voor je neemt en luistert naar jouw wensen. InWork heeft mij de meest creatieve en ruimste mogelijkheden geboden om te helpen bij het vinden van de juiste uitdaging voor mij.

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Ik voelde mij daardoor ook gelijk welkom. De sfeer binnen InWork is professioneel, maar tegelijkertijd wordt er veel gelachen en is iedereen erg open.

Jeroen, Service Monteur Kraantechniek

“De reden voor mij om voor InWork te kiezen is voornamelijk het grote netwerk aan interessante bedrijven. Knap geregeld bij InWork. InWork voelt goed aan wat je wilt, luistert naar je ambities en geven je het gevoel dat je er echt toe doet.”

Marc, Werkvoorbereider Bouw

“InWork heeft altijd goed aangevoeld wat ik wil en er werd naar mij geluisterd. Daardoor zit ik dan nu ook op een leuk project wat bij mij past. Ik heb een leuk team, er wordt hard gewerkt en ik leer veel. InWork schakelt snel, komt met oplossingen en houdt altijd goed contact met mij en de opdrachtgever. De communicatie is hierdoor fijn en duidelijk.”

Mitchell, Monteur Werktuigbouwkundige

“Een week na mijn eerste contact met InWork was ik de laatste dingen aan het regelen wat betreft mijn arbeidscontract: in no-time had InWork voor mij een passend project gevonden. Ik was verbaasd over hoe soepel dit allemaal ging.”

Wil je meer weten over werken bij InWork?

Heb je vragen over onze vacatures of over de carrièremogelijkheden voor jou? Neem via onderstaand formulier contact op met onze recruiters. Zij komen graag met je in contact.