Werken bij InWork 

Lef, energiek, betrokken & (rete)ambitieus: dat is InWork. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kan laten zien. InWorkers zijn betrokken met elkaar, er is een open sfeer en er zijn geen drempels. Mensen hebben het vaak over het ‘InWork gevoel’. Een gevoel is moeilijk te omschrijven, maar zet één stap binnen ons pand en je weet waar we het over hebben.

Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!

InWork in beeld

“Na anderhalf jaar InWork, heb ik nog geen dag spijt gehad van mijn overstap naar InWork. Hier krijg je de tijd om jezelf te ontwikkelen en vooral ook de ruimte om eigen initiatieven uit te werken. Het behalen van eigen ontwikkeldoelen wordt beloond, waardoor ik al een aantal mooie stappen heb kunnen maken. Doorgroeimogelijkheden zijn er dan ook genoeg. Inwork heeft alle beloftes die in het eerste gesprek gedaan zijn, waar kunnen maken!”

Daan

Account manager

“InWork is voor mij een warm bad vol energieke bruisballen. Vanaf moment één werd ik met vertrouwen in de groep opgenomen en al snel werd het een plek waar ik volledig mijzelf kon zijn. Aspecten die voor mij het belangrijkst zijn in een baan; collegialiteit, een open sfeer, vrijheid en diversiteit, zie ik bij InWork op de werkvloer overal terug.”

Claudia

Teamleider Campus

Werken op één van onze kantoren? Bekijk onze vacatures

HR Adviseur-tijdelijk

HR Adviseur-tijdelijk

Heb je ervaring binnen een HR functie, ben je op de hoogte van arbeidsrecht en wet- en regelgeving, kun je met impact advies uitbrengen aan leidinggevenden en ben je daarnaast een stevige gesprekspartner? Wie weet sluit deze rol dan perfect aan bij jou!

Lees meer
HR Adviseur-tijdelijk

Talent Sourcer

Talent acquistion, talent attraction, werving en selectie, noem het beestje bij zijn naam. Maar wat is het nu precies?

Lees meer
Receptioniste – Tijdelijk!

Receptioniste – Tijdelijk!

Krijg jij voldoening van het ontvangen van gasten en laat je mensen snel op hun gemak voelen? Staat gastvrijheid bij jou altijd op nummer één en doe je alles met een glimlach? Dan ben jij het manusje-van-alles die we zoeken!

Lees meer
Recruiter Amsterdam

Recruiter Amsterdam

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de motivatie en drijfveren van de mens? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?

Lees meer
Recruiter Techniek Utrecht

Recruiter Techniek Utrecht

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de motivatie en drijfveren van de mens? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?

Lees meer
Accountmanager Techniek Utrecht

Accountmanager Techniek Utrecht

Zit Accountmanagement in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? InWork is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste accountmanager ter uitbreiding en voor focus op de regio Utrecht

Lees meer
!

Groei & ontwikkeling

InWork is een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Wij zijn er voor onze medewerkers en samenwerken staat voorop. Wij doen het samen. Uiteraard verwachten wij van jou veel teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief! 

No-nonsense

InWork staat voor open, sociaal en eerlijk. ‘Doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

{in.wor.ker}

zelfstandig naamwoord 

inworker – de [m]   inworkers – inworkertje

[1] betekenis Een InWorker is écht. Gedreven tot op het bot, met passie voor het vak en ongekend goed in wat hij of zij doet.


 

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt?

Heb je interesse in werken bij InWork of wil je meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Onze corporate recruiter komt graag met je in contact.