bim blogheaders v5

Traineeship Bouwkunde | post hbo

Een goed begin is het halve werk. Tja, het is niet zomaar dat deze uitspraak het geschopt heeft tot tegeltjeswijsheid. Het geldt namelijk voor alles, en zéker als jij aan de slag wilt gaan in de functie van BIM specialist of Werkvoorbereider in de Bouw.  

Ons traineeship Bouwkunde geeft je alle ins & outs zodat jij uiteindelijk als Werkvoorbereider Bouw of BIM specialist elk project een eerste zet in de goede richting kan geven. Je leert alles uitstippelen: het maken van begrotingen, een oogje houden op de planning en inventariseren van benodigde acties.

Tijdens het traineeship komen theorie en praktijk samen, doordat jij in groepsverband uitdagende projecten écht zal uitvoeren. Naast kennis opdoen en je netwerk vergroten, ontvang je het branche erkende diploma BIM modelleur of werkorganisator B&U. 

Een veelzijdig traineeship, waarin jij leert structuur te brengen in (bouw)projecten.

Wat ga je doen?

Het opleidingstraject

Als Werkvoorbereider en BIM specialist in de bouw moet je van vele markten thuis zijn, je combineert namelijk taken van een Calculator, Inkoper en Planner. Tijdens het traineeship leer jij dan ook van A tot Z wat er tijdens een bouwproject moet gebeuren. Op deze manier kan jij de structuur van een bouwproject uitzetten en grip houden op het resultaat.

Tijdens het traineeship Bouw ga je onder andere aan de slag met:

  • De technische uitwerking van projecten
  • Toetsing van het projectplan aan wet- en regelgeving
  • Het efficiënt plannen van deze projecten
  • Het continu controleren van kwaliteit, uitvoering en financieel resultaat
  • Communicatie richting opdrachtgevers en derden 
austin distel mpn7xjkq ns unsplash

Wat ga je doen?

Kick off

Zoals we al zeiden: een goed begin is het halve werk. Daarom starten we met een kick off. Samen met alle trainees gaan we van start. Wij maken niet alleen kennis met jou, maar ook andersom. De cultuur, het team en alles wat je te wachten staat wordt deze dag duidelijk. Uiteraard zorgen we deze dag ook voor wat fun!

Modules (algemeen) + buddy

Het traineeship bestaat uit 6 modules. In elke module wordt een nieuwe onderwerp behandeld. Zoals onder andere bouwtechniek en maakbaarheid, moderne arbeidskunde en bouw- en contractrecht. Alle kennis en hard skills die jij moet hebben om uit te groeien tot zelfstandig BIM specialist of Werkvoorbereider.

Daarnaast word je gekoppeld aan een ervaren technische buddy, hij/zij zal jou begeleiden tijdens het traineeship.

Specialisatie + softskills

Is de functie van Werkvoorbereider jou op het lijf geschreven of wil jij je toch verder verdiepen in de wondere wereld van BIM en aan de slag als BIM specialist? Tijdens ons traineeship kies je een richting die past bij jouw ambities. Je zal je uiteindelijk gaan specialiseren in BIM óf Werkvoorbereider.

Naast de hard skills, ga je ook aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit. Met behulp van trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken en persoonlijk leiderschap, tillen wij jouw soft skills naar een hoger niveau.

Launch!

Als jij na 2 jaar het traineeship hebt afgerond ontvang jij het branche erkende diploma BIM-modelleur of Werkvoorbereider B&U. Dankzij de kennis en de werkervaring die jij hebt opgedaan, ben jij voorbereid op een future-proof carrière binnen de techniek.

Voordelen voor jou

  • Een volledig betaald opleidingstraject waarin jij je in rap tempo ontwikkeld
  • Je ontvangt ook nog eens elke maand salaris
  • De keuze je te specialiseren in BIM of werkvoorbereider
  • Je ontvangt het branche erkende diploma BIM modelleur of werkorganisator B&U
Uploaden

Privacy statement

Bewaartermijn
Jouw gegevens worden gedurende twee jaar opgeslagen in onze database. Vlak voor het eind van deze periode nemen wij contact met jou op over de bewaring van jouw persoonsgegevens. Jij geeft dan aan of wij deze nog mogen bewaren of dat ze moeten worden geanonimiseerd.

Meer info?
Check https://inwork.nl/privacy-policy/ of neem contact op via privacy@inwork.nl.

terug naar boven